Bruno Meeus, Vlaams topdesign

Intro

MEEUS UNLIMITED is al 25 jaar een begrip in de wereld van design en staal. In samenwerking met meubel- en keukenfabrikanten ontwikkelt Bruno Meeus' design studio innovatieve oplossingen voor zowel binnen als buiten.

Daarnaast is Bruno Meeus ook de ontwerper van de minimalistische Lavabeau® wastafels- en douches.

Website van Bruno Meeus weergegeven op tablet en mobiel toestel

Ontwerp een website voor een designer

De klant en wij waren het erover eens dat een website met een minimalistisch en sober design de inhoud het best tot zijn recht zou laten komen. Elke designer zal het echter beamen: eenvoud maken is zelden een eenvoudige klus.

Een minstens even grote uitdaging lag verscholen in het opbouwen van een handige en intuïtieve navigatie. MEEUS UNLIMITED heeft namelijk een scala aan eigen ontwikkelde producten, is exclusief invoerder van een aantal merken en werkt heel vaak op maat. Bovendien is het cliënteel minstens even divers als de aangeboden diensten en producten. Meeus heeft immers zowel professionele als particuliere klanten en is actief in heel Europa.

 

Website Bruno Meeus - Pagina Lavabeau op tablet

Aan de slag

Om een goed beeld te krijgen van het cliënteel en de activiteiten van Bruno Meeus plaatsten we bij de opstart al het ontvangen materiaal (foto's, teksten, catalogi) op de website. Op die manier konden we snel zien welke informatie nog ontbrak en werden in samenspraak met de klant nieuwe foto's genomen en bijkomende teksten geschreven.

Zoals steeds is de website dus het product van een intensieve samenwerking tussen 3SIGN en de klant. De samenwerking was erg leerrijk en het resultaat mag gezien worden! De website is erg eenvoudig te beheren en wordt intussen al een tijdje door de klant onderhouden en aangevuld.

 

Beheermenu van website Bruno Meeus

Samenvatting
Wat de klant erover vertelt

Met 3SIGN hebben we intussen een relatie van ruim 9 jaar.

Onze aanvankelijke stappen richting een eerste website verliepen moeizamer dan we zelf verhoopt hadden.

Maar het vakmanschap, de gedrevenheid en de "professionele empathie" van 3SIGN voor "ons verhaal" maakte dat we er toch snel uit kwamen.

Met steeds een directe en eenvoudige communicatie èn opvolging, ook bij het minste probleem. 

Enkele jaren later vonden we mekaar terug rond te tafel voor een nieuwe versie, duidelijk aangepast aan de huidige mobiele verwachtingen van onze partners, en met evenveel enthousiasme en visie door 3SIGN uitgewerkt.

Geen ellenlange vergaderingen, duidelijke richtlijnen en creatieve opties maakten ons verhaal weer "to the point".

3SIGN, we weten waarom!