KOVAG

Van en voor apothekers

Websites

KOVAG is een beroepsvereniging van en voor apothekers, die zich inzet voor de professionele en maatschappelijke belangen van Officina-apothekers. In het verleden hebben we hun oude website overgenomen. Hoe wij zo'n overname project aanpakken, kun je lezen in deze blog. Na een jarenlange succesvolle samenwerking kregen wij de kans om voor KOVAG een volledig nieuwe website te ontwikkelen.

Het resultaat? Een geavanceerde site die een blijvende indruk zal achterlaten, zowel bij de leden van KOVAG zelf, als bij het grote publiek.

Belangrijke kenmerken uitgelicht

  • SingleSignOn via de OneLogin integratie
  • Afgeschermde inhoud afhankelijk van verschillende gedefinieerde gebruikersrollen. Per paragraaf / media / node kan de moderator kiezen welke rollen deze al dan niet kunnen bekijken.
  • Custom block conditions; blokken weergeven naargelang rol van de gebruiker

Een nieuw logo voor Kovag

Bij het ontwerpen van de nieuwe website werd snel duidelijk dat het logo ook wel eens opfrissing kon gebruiken. Daar gingen we uiteraard graag mee aan de slag. Het nieuwe logo is eenvoudig maar zeer herkenbaar.

Het nieuwe logo is bovendien geen totale breuk met het verleden, waardoor de herkenbaarheid van de organisatie behouden blijft.

Nieuw logo KOVAG
KOVAG SSO

Maar één keer inloggen

Navigeren door de digitale wereld kan een doolhof zijn, maar niet voor leden van KOVAG. Door Single Sign-On toe te voegen via een integratie met OneLogin, stroomlijnen we de toegang tot de website en andere diensten van KOVAG. Momenteel is dit enkel een koppeling met hun ERP, in de toekomst kan dit eenvoudig uitgebreid worden. Dit zorgt voor een naadloze ervaring voor de beheerders en de leden.

Beheer op maat

Aan de KOVAG-website werkt een divers team met verschillende taken en behoeften. We hebben een aangepast beheersysteem ontwikkeld waarbij ieders rol bepaalt welke delen van de website ze kunnen beheren, zoals bijvoorbeeld bepaalde paragrafen of media. Dit zorgt voor een efficiënte en geoptimaliseerde ervaring op basis van specifieke verantwoordelijkheden.

KOVAG website mock-ups
KOVAG afscherming

Een website die zich aanpast aan de bezoeker

Niet iedereen die op je website terecht komt heeft dezelfde verwachtingen.  Idealiter biedt je hen dus een gepersonaliseerde ervaring aan. Met aangepaste blokvoorwaarden past de website van KOVAG dynamisch de inhoud aan op basis van de status van de gebruiker. Ben je geen lid? Bereid je voor om verleid te worden door alle voordelen die bij het lidmaatschap van  KOVAG horen.

Heeft jouw organisatie, net als KOVAG, behoefte aan een moderne, functionele website die voldoet aan de specifieke behoeften van zowel leden als bezoekers? Neem contact met ons op. Ons ervaren team staat klaar om jouw visie om te zetten in een dynamische en gebruiksvriendelijke website.

Interesse om met ons samen te werken?