Werken bij 3sign

Op zoek naar een schitterende stageplaats, een eerste job of een nieuwe uitdaging?

3sign wil graag verder groeien en het zou wel eens goed kunnen dat jij ons hierbij kan helpen!

Collega's gezocht
Foto van de verhuis van 3sign naar Gent - ons team in een bootje.

Kiezen voor een job bij 3sign? Dat is werken in vrijheid, met véél variatie én – vanuit ons motto “Always on your site” – uitdagende projecten volledig op maat opleveren voor interessante klanten met een aanstekelijk enthousiasme!

Wat hebben we jou te bieden?

Bij 3sign krijg je de vrijheid om jouw unieke talenten verder te ontwikkelen. Er is een scala aan uiteenlopende projecten waarbij je nauw betrokken wordt – en die bovendien vaak nog eens een maatschappelijke meerwaarde opleveren. Je werkdag is steeds gevarieerd, of je nu werkt van thuis uit of op onze locatie vlakbij het Sint-Pietersstation. In ons bedrijf heerst een open en informele sfeer waarbij je er nooit alleen voor staat!

Klein bedrijf, grote toewijding

Ons team is divers, maar bijzonder goed op elkaar afgestemd. Onze vlakke structuur zorgt ervoor dat je inspraak hebt in het bedrijf zelf én bij de uitvoering van je job. Wij horen graag jouw mening in elke fase van een project. Op die manier leren we samen continu bij, en kunnen we onze toekomstige projecten telkens naar een hoger niveau  tillen.

Dankzij een informele, vlotte samenwerking verliezen we minder tijd met rapporten, verslagen en vergaderingen. Je zal je interesses en talenten maximaal kunnen inzetten om het beste in jezelf naar boven te halen.

Teambuilding houtbewerking
Getalenteerd team

Getalenteerd team

Je komt terecht in een enthousiast team van ervaren medewerkers (ontwikkelaars, grafische ontwerpers, marketing…) die je elk met hun expertise bijstaan. Samenwerken is bij ons de sleutel tot succes. Hierbij houden we van eerlijke en open communicatie, zowel intern als met onze klanten en leveranciers.

Projecten die het verschil maken

Je krijgt de unieke kans om mee te werken aan uitdagende projecten voor diverse organisaties en bedrijven die een positief maatschappelijk verschil maken: van kleine NGO’s tot commerciële bedrijven met het hart op de juiste plaats, en zelfs grote wetenschappelijke instituten!

Vanuit onze missie “always on your site” maken we bij 3sign voornamelijk projecten op maat van de klant. Elk project is met andere woorden uniek. Deze variatie biedt je dan ook telkens een nieuwe en interessante uitdaging om je expertise creatief aan te wenden en verder te ontwikkelen.

Projecten die het verschil maken
Persoonlijke groei

Persoonlijke groei

Wij geven je de volledige vrijheid om uit te zoeken hoe jij jezelf optimaal ziet functioneren in het bedrijf. We geven je graag de kans om door te groeien naar een job die helemaal bij jou past. Bij 3sign krijg je de nodige ondersteuning en flexibiliteit om je talenten maximaal te ontplooien. En ja, je mag gerust een keertje falen. Dat hoort er nu eenmaal bij als je uitdagingen aangaat.

Werken op mensenmaat

Werken is belangrijk, maar mag je leven niet gaan domineren. Wij zorgen ervoor dat je elke (werk-) dag met plezier kan aanvangen én tijdig kan afsluiten. We doen niet - of zo min mogelijk - aan overuren en geven je alle vrijheid om je vakantie naar wens in te plannen. Thuiswerken is uiteraard mogelijk, maar je bent evengoed elke dag welkom op kantoor. Vanzelfsprekend zorgen we ervoor dat je kan beschikken over een krachtige laptop, haarscherpe schermen en ergonomisch bureaumateriaal, zowel thuis als op onze locatie.

Werken op mensenmaat

Uitgebreid pakket extralegale voordelen

Je kan erop rekenen dat we jouw loonpakket optimaal uitwerken op korte en lange termijn. Hierbij is je brutoloon uiteraard een belangrijke factor, maar daar stopt het voor ons niet. Als werkgever zorgen wij graag voor een maximaal comfort en zetten we dus ook in op diverse extra’s die jouw leven nog aangenamer maken:

Maaltijdcheques

Je krijgt het maximum bedrag met de minimum eigen bijdrage. Uiteraard kiezen wij voor digitale maaltijdcheques.
Vergoeding voor onkosten

Wij komen tussen in jouw werkgerelateerde kosten en zorgen er ook voor dat je zowel thuis als op kantoor comfortabel kan werken.
Fietsvergoeding

Al jouw verplaatsingen met de fiets worden betaald volgens het maximum tarief.
Fiets of wagen van het bedrijf

Een wagen of fiets van het bedrijf is een optie, uiteraard zorgen we dan ook voor het onderhoud. We hebben daarnaast ook voor zowel fiets als wagen parkeerplaats voorzien aan het kantoor.
Tussenkomst openbaar vervoer

Kom je met het openbaar vervoer naar het werk? Wij betalen jouw kosten terug.
Hospitalisatie verzekering

Wij zorgen voor een zeer volledige hospitalisatieverzekering die een aanvulling is op jouw (wettelijk verplichte) ziekteverzekering.
39 uren week

Door te werken met een 39 uren week (i.p.v. 38 uren) heb je elk jaar recht op 6 extra dagen vakantie.
Extra vakantie

Bij ons krijg je meer verlofdagen dan wettelijk verplicht is in onze sector. Bovendien krijg je extra verlof naarmate je langer in dienst bent.
Groepsverzekering

Via de groepsverzekering zorgen wij er als werkgever voor dat je een mooi extraatje krijgt wanneer je pensioengerechtigd bent.
Cafetariaplan

In België heb je als werknemer recht op een 13e maand, ook wel eindejaarspremie genoemd. Via het cafetariaplan kan je kiezen om deze premie - naast het gewoon uitbetaald krijgen- geheel of gedeeltelijk om te zetten naar fiscaal vriendelijke alternatieven. Denk hierbij aan de aankoop van IT-materiaal, tussenkomst in jouw pensioenspaarplan, fiets leasing, …
Vakantiegeld

Tijdens je vakantie word je gewoon doorbetaald en in de zomer krijg je bovendien vakantiegeld uitbetaald. Dit is een wettelijk verplichte vergoeding in België.

Interesse om met ons samen te werken?