Wat we het beste doen en graag doen

Bij 3sign maken we niet zomaar websites, we bouwen communicatieplatformen, die voor zowel de bezoekers als de beheerder essentiële werkinstrumenten vormen. 

Websites

Een website op maat voor jouw bedrijf of vereniging.

Aanpak op maat van jouw project
Uitgebreide ervaring binnen diverse sectoren
Eerlijke en duidelijke communicatie
Je bent eigenaar van je project
Lees meer
3sign
Drupal

We hebben resoluut de kaart van OpenSource getrokken en werken al meer dan 10 jaar met Drupal.

Ook voor mobile

Mobielvriendelijkheid is tegenwoordig een must. Hierbij houden we vanzelfsprekend rekening met gebruiksgemak én snelle laadtijden.

Toegankelijkheid

Een website moet makkelijk toegankelijk zijn voor iedereen. Daarom werken wij onder andere met Anysurfer en WCAG.

Eenvoudig in gebruik

Een goede website onderhouden hoeft niet moeilijk te zijn. Wij zorgen voor een site die je met gemak en plezier zelf beheert.

Webshops

Bij 3sign hebben we ruime ervaring in het ontwikkelen van professionele webshops op maat.

Drupal CMS: open source software
Koppelingen met bestaande software
Geoptimaliseerd voor bezoekers en zoekmachines
Eenvoudig te beheren
Lees meer
Etalage met een webshop
Drupal

We hebben resoluut de kaart van OpenSource getrokken en werken al meer dan 10 jaar met Drupal. Drupal is het meest innovatieve, meest betrouwbare en meest flexibele systeem ter wereld.

Betaalmethoden

Kies de betaalmethoden die passen bij uw bedrijf en wij integreren ze in uw webshop: Multisafepay, Ogone, Mollie, Stripe, Pay.be ...

Ook voor mobile

Mobielvriendelijkheid is tegenwoordig een must. Wij optimaliseren je website zodat shoppen met een GSM gladjes verloopt.

Koppeling kassa

Een integratie van je webshop met je kassasysteem heeft grote voordelen. Online bestellingen worden zo naadloos in je kassasysteem verwerkt. Efficiënter kan haast niet.

Online marketing

Na de oplevering van een site ben je nog niet klaar. Want wat is een website als niemand hem kan vinden? Door een strategische mix van marketing instrumenten helpen wij de juiste bezoekers naar uw website te leiden.

Consistente marketing aanpak
Technische ondersteuning
Periodieke rapportage en optimalisering
Ondersteuning waar nodig
Lees meer
SEO/SEA

Zorg dat uw website op het juiste moment aan de bezoeker gepresenteerd wordt. Optimaliseer je website voor zoekmachines en adverteer waar nodig om je resultaten te verbeteren.

Social media

Social media is niet weg te denken uit de marketing. Wij helpen u op weg. Wij ondersteunen u op vlak van strategie en content, en waar nodig met advertenties.

E-mailmarketing

E-mail ouderwets? Nee hoor, e-mail zijn een van de beste manieren om contact te houden met uw doelgroep. Wij helpen u graag om uw campagnes naar een hoger niveau te tillen.

Strategische aanpak

Marketing is niet iets wat je zomaar even tussendoor doet. Om het goed te doen moet je een plan van aanpak hebben en op de lange termijn denken. Daar helpen wij u graag bij.

Interesse om met ons samen te werken?