Always on your site

Het internet is uitgegroeid tot de voornaamste informatiebron.

Een essentiële voorwaarde om deze revolutie in onze samenleving een succes te maken voor iedereen is vertrouwen. Kunnen we vertrouwen op de waarachtigheid van de informatie die we online vinden? Kunnen we vertrouwen op de stabiliteit en veiligheid van deze platforms?

Bij 3sign willen we meetekenen aan online platformen die een antwoord bieden op deze twee urgente uitdagingen. 

Onze drive

Wij willen dat je het internet kan vertrouwen. Aan dat vertrouwen willen we een bijdrage leveren, door onze klanten te faciliteren met onberispelijke dienstverlening en toptechnologie. Wij willen niet de revolutionaire viool bespelen, maar wel zorgen dat de violiste haar partituur heeft. Om het in het Engels te zeggen: we are always on your site.

3sign teambuilding
teambuilding 3sign

No-nonsense

Bij 3sign goochelen we nét wat minder met termen als 'digital natives' 'figital' of 'performance inbound marketing'. Dat doen we niet omdat we deze woorden niet kennen, wel omdat 'huldigen wat er is' en dienstverlening op de eerste pagina van ons boek staan. Ja, bij 3sign werken online marketeers, ja, we hebben wireframers en usability experts en ja, we hebben designers. Maar vooral ja, we zijn het gewend om verder te bouwen op de goede inzichten die anderen opbouwden en daar vervolgens het maximum uit te halen.

Open Source

3sign is zeer actief binnen de Drupal Community. Je kan ons regelmatig terugvinden op nationale en internationale bijeenkomsten. De programmeurs van het team zijn auteur van diverse modules en werken actief mee aan het onderhoud van allerhande Drupal modules.

We hebben resoluut de kaart van OpenSource getrokken en werken al meer dan 10 jaar met Drupal.

Jarne en Maria
Kantoor 3sign

Samenwerking

Bij 3sign gaan we voor lange termijnrelaties. We willen u vandaag verbazen, morgen geruststellen en overmorgen bevestigen. Daarom kiezen we ervoor om ons volledig team in te zetten voor deze opdracht. We hebben dan ook een support-service, een garantieservice en een doorgedreven opleidingsservice. Zo bent u onafhankelijk als u dat wil en weet u zich toch steeds gesteund.

Langetermijnvisie

Bij 3sign kijken we verder dan alleen uw website. Het project is niet zomaar afgerond bij de oplevering. Door middel van opvolging en ondersteuning op vlak van technische aspecten, inhoud en marketing zorgen wij ervoor dat uw website goed blijft lopen, ook in de toekomst.

Dries Van Giel
Overleg op het kantoor van 3sign

Gebruiksvriendelijke oplossingen

De bezoeker staat centraal. Vanuit dat standpunt werken we bij 3sign. Een websitebezoek moet voor een bezoeker een naadloze ervaring zijn. Maar wij gaan nog een stapje verder: ook de beheerder staat centraal. Wij streven ernaar om het voor een klant zo makkelijk mogelijk te maken zelf hun website te beheren.

Heldere communicatie

Verwacht van ons eerlijke en duidelijke communicatie. Wij zullen u niet gauw naar de mond praten, en we hebben graag dat u dat ook niet doet. Wij vinden dat het beste resultaat behaald wordt door transparante communicatie en samenwerking.

Standup bij 3sign
Overleg bij 3sign

Toegewijd

Ons team is divers, maar bijzonder goed op elkaar afgestemd. Het verlangen om kwaliteit te leveren is een gemeenschappelijke deler. Intensief samenwerken is de formule. Het 3sign team bestaat uit jonge krachten met een grote honger naar kennis. We hebben verschillende persoonlijkheden, maar onze neuzen staan allemaal in dezelfde richting en we zijn trots op ons beroep.

Ons team

Het 3sign team bestaat uit jonge krachten met een honger naar kennis. Mensen die bij ons werken, doen dat net omwille van het team. Hierdoor zijn we zeer stabiel en blijft de kennis die we elke dag opbouwen in het bedrijf.

Dries Van Giel - Zaakvoerder
Dries Van Giel
Zaakvoerder
Designer
Stijn Blomme - Technical lead
Stijn Blomme
CTO
Technical lead
Thomas Lobbens - Project Manager
Thomas Lobbens
Project Manager
Functioneel analist
Robin De Langhe - Back-end developer
Robin De Langhe
Back-end developer
Jonas-Vanooteghem - back-end developer
Jonas Vanooteghem
Back-end developer
Dieter Lauwereys - Front-end Dev
Dieter Lauwereys
Front-end developer
Jarne Teerlinck-Boelens - Front-end Developer
Jarne Teerlinck-Boelens
Front-end developer
Foto & Video
Anouk Merx - Marketing
Anouk Merx
Marketing
SEA & SEO
Simon
Simon Decloedt
Back-end developer
Chelsey
Chelsey Dewolf
UX & Design

3sign vakmanschap

Zin in een nieuwe uitdaging?

De sfeer al even opsnuiven?

Lees onze blogposts en kom erachter hoe het er echt aan toe gaat bij ons.

Interesse om met ons samen te werken?