Resitec - professional flooring

Een website voor de toekomst

Resitec is gespecialiseerd in het plaatsen van kunstharsvloeren waaronder epoxy- en gietvloeren, Ucrete industrievloeren, PU- en HACCP vloeren. Daarnaast zijn zij ook gespecialiseerd in verschillende uitzonderlijke technieken zoals groutings, coatings, injecties, gelijmde wapeningen en betonreparaties.

  • Een professionele uitstraling 
  • Lange levensduur met Drupal 9
  • Eenvoudig beheer
  • Ondersteuning bij elke stap

Resitec denkt voortdurend creatief na over innoverende oplossingen om hun klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Hun vorige website weerspiegelde deze boodschap helaas niet optimaal. Wij bouwden daarom een nieuwe website die naadloos aansluit bij hun onderzoeksgerichte ingesteldheid en nog vele jaren verder mee kan evolueren. 

Een professionele uitstraling

Resitec is een gerespecteerde speler in hun sector. De uitstraling van de website moest hier uiteraard bij aansluiten. Een mooi design straalt professionaliteit uit en een instinctieve navigatie maakt het eenvoudig voor potentiële klanten om de juiste informatie te vinden. Referenties, realisaties en recensies kregen een prominente plaats op de website en versterken zo het vertrouwen in Resitec.

Website Resitec mobile mock-up
Resitec screens desktop

Lange levensduur met Drupal 9

De vernieuwde website hebben we uitgewerkt in de meest recente versie van Drupal: Drupal 9. Bij 3sign hebben we zo’n 10 jaar geleden al resoluut de kaart van open source getrokken. In deze blog lees je meer over waarom wij precies die keuze maken.

Sinds de komst van Drupal 8 is het een stuk eenvoudiger geworden om ook in de toekomst je website vlot te kunnen upgraden naar de nieuwste Drupal versie. Dit betekent voor Resitec dat hun nieuwe website moeiteloos de tand des tijd zal weerstaan.

Eenvoudig websitebeheer

Bij 3sign streven we ernaar een website te bouwen die geoptimaliseerd is voor zowel bezoeker als beheerder. Wij bouwden de website voor Resitec zo op dat de medewerkers zelf hun site kunnen bijwerken. Zo werkt de layout builder als een drag & drop systeem waarmee medewerkers zelf de opmaak van een pagina kunnen samenstellen.

Resitec mobile

3sign ondersteuning bij elke stap

Aangezien de vorige site erg gedateerd was, heeft de nieuwe website een totaal andere structuur gekregen. Hierdoor was het echter niet evident om de bestaande inhoud op een geautomatiseerde manier over te brengen naar de nieuwe site. Die migratie gebeurde dus best manueel. Hierdoor kon in één beweging de site ook qua inhoud geoptimaliseerd worden.

Voor de medewerkers van Resitec, die uiteraard hun dagelijkse taken hebben, vormde dit een hele opgave. Daarom schoten wij te hulp. We hielpen niet alleen om de inhoud over te zetten, maar hadden hierbij ook oog voor de optimalisatie van fotomateriaal en namen de copywriting van de bestaande teksten onder de loep.

 

Heb jij ook nood aan een website die aansluit bij de expertise en professionaliteit van je bedrijf? Bij 3sign maken we een website op maat die aansluit bij de noden van je bezoekers én beheerders. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Interesse om met ons samen te werken?