Peter Ivens: interieurarchitect

Intro

Peter Ivens is een ronkende naam in de interieurarchitectuur. Hij levert steeds tijdloze projecten op. En kent zijn vak door en door. Van ons verwacht hij hetzelfde. De website moet op een sobere en stijlvolle manier z’n realisaties weergeven zonder opdringerig te zijn.

Peter Ivens en Bea Mombaers

Een ontwerp maken voor een doorgewinterde designer? Da’s duidelijk een uitdaging. Maar wel bijzonder boeiend. Onze samenwerking met Peter Ivens gaat trouwens al terug tot in 2003.

Fijne filters en klikbare tegels

Voor de nieuwe site van Peter hebben we een zeer eenvoudige structuur uitgedacht.

Het menu blijft altijd staan en werkt als een filter op de projecten ernaast. De website geeft alle inhoud op dezelfde manier weer: als een tegelmuur met foto's. De foto’s kun je afwisselen met teksten. Er is keuze tussen een witte of een zwarte achtergrond.

Bovendien kun je de foto’s slim groeperen zodat de projecten logisch worden weergegeven.

 

Site Peter Ivens op 4 iPhones

Eenvoudig beheer in Drupal 8

Al dit moois maakten we uiteraard in Drupal 8. Resultaat: de site is erg snel en eenvoudig te beheren. We kunnen ook altijd functionaliteit toevoegen.

Beheer van site van Peter Ivens

De inhoud van de site staat centraal, ook bij het beheer. Peter kan kiezen tussen een foto of tekst als hij inhoud toevoegt. Die inhoud kan hij koppelen aan een project en één of meerdere menu's. Meer hoeft er niet gebeuren. Publiceren en klaar!

Samenvatting