Online marketing

Na de oplevering van een site ben je nog niet klaar. Want wat is een website als niemand hem kan vinden? Door een strategische mix van marketing instrumenten helpen wij de juiste bezoekers naar uw website te leiden.

Meer bezoekers naar je shop of website

Bij 3sign hebben we de kennis in huis om uw marketing te ondersteunen waar dat nodig is. Als technische partner kunnen wij u onder andere helpen met Google Adwords, Google Tag Manager en Google Analystics. Maar wij kunnen u ook ondersteunen in uw social media planning en e-mail marketing.

Kortom, heeft u hulp nodig om uw online marketing op punt te zetten? 3sign staat voor u klaar.

SEO/SEA

Zorg dat uw website op het juiste moment aan de bezoeker gepresenteerd wordt. Optimaliseer je website voor zoekmachines en adverteer waar nodig om je resultaten te verbeteren.

Social media

Social media is niet weg te denken uit de marketing. Wij helpen u op weg. Wij ondersteunen u op vlak van strategie en content, en waar nodig met advertenties.

E-mailmarketing

E-mail ouderwets? Nee hoor, e-mail zijn een van de beste manieren om contact te houden met uw doelgroep. Wij helpen u graag om uw campagnes naar een hoger niveau te tillen.

Strategische aanpak

Marketing is niet iets wat je zomaar even tussendoor doet. Om het goed te doen moet je een plan van aanpak hebben en op de lange termijn denken. Daar helpen wij u graag bij.

Zin om er aan te beginnen?

Laat maar komen, we geleiden je doorheen het hele proces.

01
Analyse van het project
We gaan eerst na wat er al is en wat de opportuniteiten zijn. Zo weten we direct waar er nog werk aan de winkel is.
02
Bepalen van de strategie
We kijken op basis van de noden welke marketingmix de meest optimale resultaten zal opleveren.
03
Marketing opzetten
In samenwerking met de klant wordt een mix van marketing tools ingezet om de gewenste resultaten te behalen.
04
Continuïteit en optimalisatie
Met goede opvolging kunnen we de marketing activiteiten blijven optimaliseren om zo tot betere resultaten te komen.
Dries Van Giel

Waarmee kunnen we je helpen?

Benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Of nog vragen over onze aanpak? Contacteer ons gerust, wij staan altijd open voor een goede babbel!

Wat onze klanten zeggen

Toonzaal Kurk en Parket Hoorewege

Na het faillissement van onze vorige webontwikkelaar werden we zeer goed geholpen door 3sign. Ze plaatsten onze website snel en correct op hun servers zodat we onze online aanwezigheid konden behouden. Hierdoor hebben we in 2021 beslist om ook voor onze nieuwe website met hen in zee te gaan.

Mario Hoorewege

Kurk en Parket Hoorewege

Lees meer referenties

Interesse om met ons samen te werken?