Kurk en Parket Hoorewege

Een online tegenhanger van de toonzaal

Webshops
Websites

Kurk en Parket Hoorewege heeft al bijna 25 jaar ervaring in het plaatsen van kurkvloeren en -wanden, parket, vinyl en laminaat. In hun toonzaal in Aalter kun je een deel van hun enorm uitgebreid assortiment bekijken. Deze toonzaal had een even mooie en functionele tegenhanger nodig online, en dus gingen wij graag met deze uitdaging aan de slag.

Samenvatting

  • Visueel product in de kijker
  • Vindt snel wat je zoekt
  • Toonzaal in de kijker 
  • Vraag eenvoudig een offerte aan
Homepage Hoorewege

Visueel product in de kijker

Om hun producten in de kijker te zetten hebben we gekozen voor een clean design met grote foto’s. Het frisse design zorgt ervoor dat de producten het middelpunt van de website zijn. De grote foto’s geven je bijna het gevoel dat je middenin de toonzaal staat.

Vindt snel het product dat je zoekt

Kurk en Parket Hoorewege heeft een zeer gevarieerd assortiment. Dat heeft enerzijds het voordeel dat je er vrijwel zeker zal vinden wat je zoekt, maar anderzijds kan een keuze maken uit dit ruime aanbod ook een uitdaging betekenen. Om het de bezoeker gemakkelijk te maken deelden we de producten in in duidelijke productcategorieën en werken we met filters zodat de klant gericht kan zoeken. Daarnaast hebben we de producten in een visueel aantrekkelijk overzicht gegoten zodat wanneer je nog niet precies weet waar je naar op zoek bent, je naar hartelust door het aanbod kan scrollen.

Productoverzicht Hoorewege
Toonzaal Hoorewege

Bezoek de toonzaal

We hebben de producten zo weergegeven dat je als potentiële klant eenvoudig de vloer kan vinden die bij je past. Maar een vloer bekijk je het liefst ook nog een keer in het echt, om zeker te zijn dat het gekozen materiaal aan je verwachtingen voldoet. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat de toonzaal van Kurk en Parket Hoorewege in Aalter doorheen de gehele site in de kijker wordt geplaatst. We nodigen je fysiek uit in de toonzaal door middel van duidelijke reclameblokken die op meerdere plekken in de website terugkomen.

Vraag eenvoudig een offerte aan

Heb je een keuze kunnen maken voor jouw nieuwe vloer? Dan is het eenvoudig om via de website een offerte op te vragen. Wanneer je vanuit je gekozen product op de website doorklikt voor een offerte, wordt je keuze  automatisch ingevuld in je aanvraag. Voeg nog een aantal gegevens toe en je offerteaanvraag is klaar om verzonden te worden!

Contact Hoorewege

Kan jouw fysieke winkel ook een waardige online tegenhanger gebruiken? Of is je website juist de plek om nieuwe klanten aan te trekken? 3sign zorgt dat je product mooi voorgesteld wordt en dat klanten een gestroomlijnde ervaring hebben op je website. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Toonzaal Kurk en Parket Hoorewege

Na het faillissement van onze vorige webontwikkelaar werden we zeer goed geholpen door 3sign. Ze plaatsten onze website snel en correct op hun servers zodat we onze online aanwezigheid konden behouden. Hierdoor hebben we in 2021 beslist om ook voor onze nieuwe website met hen in zee te gaan.

Mario Hoorewege

Kurk en Parket Hoorewege

Lees meer referenties

Interesse om met ons samen te werken?