Henrotech

Webshop voor Henrotech

Webshops

Henrotech, gespecialiseerd in producten voor respiratoire zorgen, was al in het bezit van een eigen webshop gemaakt in Drupal 7. Deze shop vertoonde echter een aantal mankementen en was niet altijd even gebruiksvriendelijk naar de bezoeker toe.

webshop
zorg & welzijn
Webshop van Henrotech op verschillende schermen

Ook het logo kreeg een update

3SIGN nam de uitdaging aan en stabiliseerde niet alleen de werking van de site, maar nam ook de gebruiksvriendelijkheid onder handen. In de loop van het project werd ook beslist dat het opportuun was om een nieuw logo en een nieuwe huisstijl uit te werken.

Oude en nieuwe webshop van Henrotech naast elkaar. Links de oude, rechts de nieuwe.

Eerst en vooral werd de onderverdeling van de productcatalogus onder handen genomen en sterk ingekort. Bezoekers zien nu duidelijk 5 grote groepen waaronder hun gewenste product kan vallen.

Weergave van de filternavigatie op de site van Henrotech

Om de navigatie binnenin een groep verder te vereenvoudigen werd er gebruikgemaakt van faceted search: filters die op elk moment uw zoekcriteria kunnen bijstellen waarna de resulaten meteen getoond worden.

Keuzeopties op de webshop van Henrotech

Daarnaast werden producten die op een klein punt verschillen gegroepeerd. Denk hierbij aan een masker of ander hulpstuk dat in verschillende maten kan voorkomen. Vroeger werden al deze producten apart in de zoekresultaten weergegeven. Nu hoeft de bezoeker van de webshop deze keuze pas te maken tijdens het toevoegen van dit product aan het winkelwagentje.

Drupal Commerce

Op maat gemaakte webshop met Drupal Commerce

Filternavigatie

Uitgebreide filternavigatie (facets) ontwikkeld met Apache SOLR

Meertalig

Meertalige webshop met automatische detectie van de taal van de bezoeker

Kortingsgroepen

Aangepaste prijzen voor diverse doelgroepen en bestelvolumes

Interesse om met ons samen te werken?