Bruno Meeus, Vlaams topdesign

Een website ontwerp voor een designer

Websites

MEEUS UNLIMITED is al 25 jaar een begrip in de wereld van design en staal. In samenwerking met meubel- en keukenfabrikanten ontwikkelt Bruno Meeus' design studio innovatieve oplossingen voor zowel binnen als buiten.

Daarnaast is Bruno Meeus ook de ontwerper van de minimalistische Lavabeau® wastafels- en douches.

  • 3 talen (Nederlands, Frans, Engels)
  • Zwart-wit ontwerp - enkel de foto's bevatten kleur
  • Slimme navigatie doorheen producten en diensten
  • Responsive design
  • Retina ready
  • Drupal 7
  • Eenvoudig beheer
Mock-up website op Ipad en mobiel

Eenvoud is niet eenvoudig

De klant en wij waren het erover eens dat een website met een minimalistisch en sober design de inhoud het best tot zijn recht zou laten komen. Elke designer zal het echter beamen: eenvoud maken is zelden een eenvoudige klus.

Een minstens even grote uitdaging lag verscholen in het opbouwen van een handige en intuïtieve navigatie. MEEUS UNLIMITED heeft namelijk een scala aan eigen ontwikkelde producten, is exclusief invoerder van een aantal merken en werkt heel vaak op maat. Bovendien is het cliënteel minstens even divers als de aangeboden diensten en producten. Meeus heeft immers zowel professionele als particuliere klanten en is actief in heel Europa.

Mock-up website op Ipad

Aan de slag

Om een goed beeld te krijgen van het cliënteel en de activiteiten van Bruno Meeus plaatsten we bij de opstart al het ontvangen materiaal (foto's, teksten, catalogi) op de website. Op die manier konden we snel zien welke informatie nog ontbrak en werden in samenspraak met de klant nieuwe foto's genomen en bijkomende teksten geschreven.

Zoals steeds is de website dus het product van een intensieve samenwerking tussen 3SIGN en de klant. De samenwerking was erg leerrijk en het resultaat mag gezien worden! De website is erg eenvoudig te beheren en wordt intussen al een tijdje door de klant onderhouden en aangevuld.

Mock-up beheer website op pc
Bruno Meeus

Geen ellenlange vergaderingen, duidelijke richtlijnen en creatieve opties maakten ons verhaal weer "to the point". 3sign, we weten waarom!

Bruno Meeus

Meeus Unlimited

Lees meer referenties

Interesse om met ons samen te werken?