Bakkerij Aernoudt 2016

Smakelijke webshop voor Bakkerij Aernoudt

Webshops

Bakkerij Aernoudt is al jaren een begrip in Gent en omstreken. De allereerste bakkerij in de Ottergemsesteenweg lag vlakbij het studentenkot van ondergetekende. Ze was een vaste stopplaats na lange lessen en nachtelijke uitspattingen.

Communiefeest gepland met pistolets en taartjes of koop je elke week hetzelfde broodje? Bestel het via de webshop en alles ligt klaar in de winkel naar keuze.

Na een aantal jaar was de website die wij in deze case beschrijven toe aan vervanging. Ook voor hun nieuwe website koos Bakkerij Aernoudt weer voor 3sign. Bekijk het resultaat hier!

Bakkerij Aernoudt: de webshop

30 winkels

Twintig jaar later vind je Bakkerij Aernoudt op dertig plaatsen in Gent-centrum en de ruime omgeving. 3SIGN geeft de bakkerij nu een extra boost met een nieuwe website en een heuse webshop. Bekijk onze promovideo, deze neemt je door het bestelproces!

Overzicht van de winkels van Bakkerij Aernoudt in 2019
Website Bakkerij Aernoudt op iPad: belegde broodjes

Webshop voor een bakkerij?

Vind je een online bakkerij vergezocht? Geen onlogische gedachte, maar als je eenmaal online besteld hebt, volgen al snel de volgende bestellingen.

Een webshop voor een bakkerij heeft grote voordelen, zowel voor de klant als voor de bakker!

Voordelen voor de klant

01
Je bestelling ligt klaar in de winkel.
Aanschuiven of wachten is definitief passé.
02
Online betalen
Geen gedoe meer met kleingeld aan de kassa.
03
Herhaal vorige bestellingen.
Eet je graag elke week hetzelfde brood? Dat is zo geregeld..
04
Fototaarten
Kies het aantal personen, uploadt je foto en klaar!
05
Allergeneninfo
Met één klik zie je belegde broodjes, taarten en ijsjes die vrij zijn van allergenen.
06
Handig voor bedrijven
Verse belegde broodjes bestel je tot 11u en haal je af in de bakkerij vanaf 12u.
07
Ontvang een factuur
Voor bedrijfsbestellingen krijg je natuurlijk een factuur opgestuurd.

Voordelen voor de bakker

  • De ene dag uitverkocht om 15u, de andere een grote overschot? Met een webshop krijg je een beter overzicht van de wensen van je klanten en pas je je volume eenvoudig aan.
  • De webshop vereenvoudigt je werk: bestellingen worden automatisch verwerkt, betalingen gebeuren online. Dat is handig én hygiënisch.
  • De webapplicatie zorgt voor alle relevante informatie bij maatwerk: taarten voor grote groepen, fototaarten en bijzondere bestellingen worden zo perfect afgewerkt.
Afbeelding van de cijfer taarten van Bakkerij Aernoudt

De webshop is deel van het groter geheel

3SIGN zorgt bij de splinternieuwe webshop van Bakkerij Aernoudt meteen voor een volledige integratie in de software van de bakkerij: bestellingen gaan automatisch naar de juiste winkel, de productie wordt stipt ingepland en betalingen worden meteen geregistreerd. Ook de facturatie verloopt vlot dankzij de centrale software.

Carolien De Sutter

De door 3sign gecreëerde website/shop is geheel in lijn met waar Aernoudt Brood & Banket voor staat. Net als wij hebben de mensen bij 3sign oog voor de toekomst.

Carolien De Sutter

Bakkerij Aernoudt

Lees meer referenties

Interesse om met ons samen te werken?