3SIGN is nu officieel .be-registrar

registrar logo

Vanaf heden is 3SIGN registrar voor .be domeinnamen. Hierdoor registreren wij .be domeinnamen rechtstreeks bij DNS Belgium en niet via een externe aanbieder.

registrar logoDNS Belgium is de beheerder van alle .be domeinnamen. Om een .be-domein te registreren kan u als eindgebruiker niet rechtstreeks bij hen aankloppen. Hiervoor moet u steeds beroep doen op een registrar. Deze bedrijven zijn gemachtigd door DNS Belgium om de registratie voor hun klanten af te handelen. Sinds kort is 3SIGN er zo één.

Voor onze klanten blijft alles zoals het vroeger was: laat ons weten welk domein u wenst te registreren en wij zorgen voor al de rest. Omdat we geen beroep meer doen op een derde partij kan u rekenen op een nog snellere service.

Uiteraard kunnen wij buiten .be ook vele andere extenties voor u vastleggen (in het totaal meer dan 800). Samen met u bepalen wij welke domeinen best vastgelegd worden en volgen nadien alles verder op.

Ter info: Door het registeren van een domein bekomt u het gebruiksrecht van één jaar op deze domeinnaam. Een domein kan dus niet gekocht worden, maar dient jaarlijks verlengd te worden. Als de klant ons niet uitdrukkelijk vraagt om een domein stop te zetten zorgen wij ervoor dat deze automatisch verlengd wordt.

Meer informatie over domeinennamen vindt u in onze blogpost: Alles wat u moet weten over domeinnamen.