3sign wordt 4sign!

 

Zoals je weet zijn we bij 3sign steeds op zoek naar dat tikkeltje extra. We streven er altijd naar om de kwaliteit en de originaliteit van onze projecten tot een hoger niveau te tillen. Daarom hebben besloten om ook onze naam op te krikken en van 3sign naar 4sign te gaan!

4sign logo 2021

Om onze naamsverandering in de kijker te zetten werd door onze marketing medewerker een originele strategie bedacht.

Ze kwam met het idee op de proppen om een Formule 1 team op te richten. Dankzij haar connecties waren we te weten gekomen dat een van de huidige ploegen een nieuwe investeerder zocht.

Schitterend idee en ongetwijfeld bijzonder rendabel maar wij hebben het toch geweigerd. Formule 1 is namelijk niet zo milieuvriendelijk.

De situatie heeft ons echter aan het denken gezet. We kunnen het idee om een Formule 1 team aan 3sign te koppelen niet achter ons laten. Er is namelijk ongelooflijk veel gelijkenis tussen onze projecten en de Formule 1. Denk maar aan de snelheid, de efficiëntie, het teamwerk, de flitsende uitstraling, de grote bezoekersaantallen...

Afgelopen maanden viel ons oog dan ook op de Formule E. Dit is de elektrische variant van de Formule 1. Het was als een 'coup de foudre'. We stellen dan ook met veel trots onze Formule E wagen voor!

Formula E auto met belettering van 4sign

1 april 2021 een historisch moment voor 34sign: de lancering van ons Formule E team!

Update 2 april 2021

We hebben besloten om de naamsverandering die aangekondigd werd op 1 april 2021 toch niet te laten doorgaan. Enkele klanten wezen me er op dat het nieuwe logo toch wel erg veel gelijkenis had met een vis.

4sign logo omgevormd tot een vis
Vond je dit interessant?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over de nieuwste Drupal updates, tips and tricks om je website te optimaliseren of een kijkje bij ons achter de schermen, direct in je inbox!

Interesse om met ons samen te werken?