Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen

Onze vereniging is de laatste jaren exponentieel gegroeid. Psychologie in de gezondheidszorg is een hot topic en de VVKP wordt daarom ook frequent geconsulteerd, door haar leden, maar zeker ook door externen. We hadden dan ook nood aan een makkelijk te hanteren website die vooral visueel aantrekkelijk is voor een brede doelgroep en waar je makkelijk en overzichtelijk informatie kan raadplegen.

3sign is erg geslaagd in dit opzet. Ze hadden de niet evidente opdracht om ons project over te nemen van een vorige leverancier en hebben er een schitterend werk van gemaakt. Dit jonge, dynamische team bleek een goede luisteraar en slaagde er in om onze wensen goed te vertalen. Bovendien maakten ze gebruik van handige communicatietools zodat overleg efficiƫnt kan verlopen en we steeds een overzicht hadden op de to do's.

Belangrijk voor elk project is transparantie over budget en mogelijkheden. Dit is altijd zeer correct verlopen. De procesbegeleiding was goed, al was de timing, omwille van de complexiteit van de opdracht, een uitdaging. Wij zijn alvast tevreden klanten en bevelen 3sign graag aan.

Koen Lowet
Lees deze case Alle testimonials
Koen Lowet, voorzitter VVKP

Interesse om met ons samen te werken?