Dries Van Giel

Dries Van Giel

Zaakvoerder
Designer

Dries is het centrale aanspreekpunt binnen 3SIGN. Hij werd geboren in 1978 en studeerde in het middelbaar Industriële Wetenschappen. Daarna behaalde hij een bachelordiploma in de Grafische en Digitale Media aan de Arteveldehogeschool te Gent. Ontwerpen is Dries zijn grote passie. Hij is actief betrokken bij alle grafische en usability trajecten bij 3SIGN en brengt de wensen van de klant in kaart. Hij verzorgt functionele analyses die afgestemd zijn op de wensen van de klant en de bezoekers van de website.

Dries drinkt veel koffie en schept graag op over het feit dat hij de broer van de vrouw van Paul Jambers kent.

E-mail
dries@3sign.com
Telefoon
Stijn Blomme

Stijn Blomme

Webontwikkelaar
Programmeur
Technical lead

Stijn is bachelor in de Grafische en Digitale Media. Na die studies volgde hij nog een creditcontract aan Howest waar hij programmeervakken uit de richtingen NMCT en Devine volgde. Stijn heeft een passie voor back-end ontwikkeling en open source. En dit gaat gepaard met een chronisch gebrek aan interesse voor alles wat daar niet onder valt.

Buiten zijn uren doet hij dus hetzelfde als anders maar dan op een manier die niet verschilt van anders. 

E-mail
stijn@3sign.com
Telefoon
Robin De Langhe

Robin De Langhe

Webontwikkelaar
Programmeur
CiviCRM sympathisant

Robin studeerde af als bachelor in de Toegepaste Informatica. Hij had nog niet genoeg van het studentenleven en besliste hierna nog een studie toegepaste IT-management te volgen. Hij was tijdens zijn studies reeds een graag geziene vakantiewerker en werkstudent bij 3SIGN. Intussen is hij al geruime tijd onze vaste medewerker en onder meer verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole.

In zijn vrije tijd gooit hij graag een bal in de richting van bowlingkegels, al vragen we ons allemaal af of het raken van het doel wel zo belangrijk is als hij doet uitschijnen.

 

E-mail
robin@3sign.com
Telefoon
Thomas Lobbens

Thomas Lobbens

Zoekmachine optimalisatie
Online marketing
Functionele analyse

Thomas is Master in Marketingmanagement en volgde tevens een postgraduaat Digitale marketing en communicatie. Hij staat ons bij in het optimaliseren van onze sites voor zowel zoekmachines als voor de gebruiker. Het opvolgen van online advertenties (ook gekend als SEA, Search Engine Advertising) hoort eveneens tot zijn takenpakket.

We vermoeden dat Thomas met een lege brooddoos naar het werk komt. Of de boterhammetjes bij de kippen gooit. Hij overleeft op een flinke dosis draaitabellen aangevuld met wat pie-charts.

 

E-mail
thomas@3sign.com
Telefoon
Tim Pisonier

Tim Pisonier

Back-end ontwikkelaar

Tim volgde een opleiding PHP-ontwikkelaar en ging daarna meteen aan de slag binnen de webdesign sector. Bij 3SIGN staat hij vooral in voor back-end ontwikkeling en Drupal configuratie.

Ook buiten zijn uren is Tim niet van het scherm weg te slaan. Hij is een fervent filmfan, in het bijzonder van het science fiction genre.

 

E-mail
tim@3sign.com
Telefoon
Dieter Lauwereys

Dieter Lauwereys

Front-end developer
UX designer

Dieter heeft een professionele bachelor ICT op zak en is dus net zoals de rest van het team technisch sterk onderlegd. Zijn passie is echter meer grafisch, binnen 3SIGN is hij actief actief als front-end ontwikkelaar.

Hij is een fervent voetbalsupporter en zijn favoriete ploeg is KFC Angenrugge.

 

E-mail
dieter@3sign.com
Telefoon
Jarne Teerlinck-Boelens

Jarne Teerlinck-Boelens

Front-end developer
Online marketing trainee
Webdesigner

Na een succesvolle stage was iedereen unaniem: Jarne moet blijven! En zo geschiedde. Jarne is voltijds aan de slag als Drupal developer en heeft een voorliefde voor front-end development en site building.

E-mail
jarne@3sign.com
Telefoon