Dries Van Giel

Dries Van Giel

Zaakvoerder
Designer

Dries is het centrale aanspreekpunt binnen 3SIGN. Hij werd geboren in 1978 en studeerde in het middelbaar Industriële Wetenschappen. Daarna behaalde hij een bachelordiploma in de Grafische en Digitale Media aan de Arteveldehogeschool te Gent. Ontwerpen is Dries zijn grote passie. Hij is actief betrokken bij alle grafische en usability trajecten bij 3SIGN en brengt de wensen van de klant in kaart. Hij verzorgt functionele analyses die afgestemd zijn op de wensen van de klant en de bezoekers van de website.

Dries drinkt veel koffie en schept graag op over het feit dat hij de broer van de vrouw van Paul Jambers kent.

 

E-mail
dries@3sign.com
Telefoon
Stijn Blomme

Stijn Blomme

Back-end developer
Technical lead

Stijn is bachelor in de Grafische en Digitale Media. Na die studies volgde hij nog een creditcontract aan Howest waar hij programmeervakken uit de richtingen NMCT en Devine volgde. Stijn heeft een passie voor back-end ontwikkeling en open source. En dit gaat gepaard met een chronisch gebrek aan interesse voor alles wat daar niet onder valt.

Buiten zijn uren doet hij dus hetzelfde als anders maar dan op een manier die niet verschilt van anders. 

 

E-mail
stijn@3sign.com
Telefoon
Robin De Langhe

Robin De Langhe

Back-end developer

Robin studeerde af als bachelor in de Toegepaste Informatica. Hij had nog niet genoeg van het studentenleven en besliste hierna nog een studie toegepaste IT-management te volgen. Hij was tijdens zijn studies reeds een graag geziene vakantiewerker en werkstudent bij 3SIGN. Intussen is hij al geruime tijd onze vaste medewerker en onder meer verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole.

In zijn vrije tijd gooit hij graag een bal in de richting van bowlingkegels, al vragen we ons allemaal af of het raken van het doel wel zo belangrijk is als hij doet uitschijnen.

 

E-mail
robin@3sign.com
Telefoon
Thomas Lobbens

Thomas Lobbens

Project manager
Functioneel analyst

Thomas is Master in Marketingmanagement en volgde tevens een postgraduaat Digitale marketing en communicatie. Thomas voorziet de functionele analyse van onze projecten en begeleidt alle projecten naar een goed einde als project manager. 

 

 

E-mail
thomas@3sign.com
Telefoon
Dieter

Dieter Lauwereys

Front-end developer
UX designer

Dieter heeft een professionele bachelor ICT op zak en is dus net zoals de rest van het team technisch sterk onderlegd. Zijn passie is echter meer grafisch, binnen 3SIGN is hij actief actief als front-end ontwikkelaar.

Hij is een fervent voetbalsupporter en zijn favoriete ploeg is KFC Angenrugge.

 

E-mail
dieter@3sign.com
Telefoon
Jarne Teerlinck-Boelens

Jarne Teerlinck-Boelens

Front-end developer

Tijdens zijn bachelor studies ICT (HoGent) vroeg Jarne of hij bij ons stage mocht lopen. Die stage was meer dan behoorlijk. Intussen heeft hij dat begeerde diploma op zak en is hij een vaste medewerker bij 3SIGN. Zijn specialiteiten zijn front-end development en online marketing.

In zijn vrije tijd is Jarne naar eigen zeggen nogal actief bij de Chiro. Of dat echt zo is weten we nog niet want de beloofde tappenbiljard die we zouden krijgen van de Chiro staat hier nog altijd niet.

 

E-mail
jarne@3sign.com
Telefoon
stefanie

Stefanie Vermandele

Back-end developer

Stefanie heeft al heel wat ervaring in verschillende sectoren. Ze heeft een master in de psychologie en is na haar uren nog steeds actief als psycholoog. Haar passie lag echter ook bij back-end development. Na een zeer succesvol IBO-traject is ze nu voltijds actief als back-end developer.

 

E-mail
stefanie@3sign.com
Telefoon