Vacature: Stagiair

Een stage bij 3sign staat garant voor praktische kennis en ervaring opdoen

Bij ons zijn fictieve projecten en dooddoeners zoals Excel tabellen overtypen in een website niet aan de orde. Wat je wel kan verwachten is een degelijke opleiding in Drupal en de mogelijkheid om actief mee te werken aan onze commerciële of gesponsorde projecten. Waar mogelijk geven we je de kans om een volledige website uit te werken. Wanneer dit allemaal lukt, behoort ook het maken van eigen modules tot de mogelijkheden..

Werken bij 3sign

Wij streven er steeds naar om onze stagiair(e)s zo goed mogelijk te ondersteunen. Dit vraagt heel wat tijd en toewijding van ons team. Onze capaciteit om stagiair(e)s op te leiden is hierdoor enigszins beperkt. Daarom vragen wij van developer stagiair(e)s wel al enige Drupal/PHP ervaring. Dit mag zowel professioneel of privé zijn. Stuur ons samen met je cv en motivatiebrief dus zeker ook een aantal voorbeelden door van zaken die jij al ontwikkeld hebt met PHP/Drupal.

Naast programmeertalent, is ook grafisch- of marketingtalent van harte welkom. We hebben een team dat zich hier doorlopend mee bezig houdt en zij zullen je met open armen ontvangen.

Lees meer over werken  bij 3sign

Hoe solliciteren?

Stuur je CV en portfolio samen met een motivatiebrief naar jobs@3sign.com. Mocht jij wel eens dé kandidaat kunnen zijn die we zoeken, dan nodigen we je graag uit voor een gesprek om elkaar beter te leren kennen.

Helemaal overtuigd of toch nog een vraag?

Neem zeker contact met ons op en vuur eventuele vragen gerust op ons af!

Dries Van Giel - Zaakvoerder

Interesse om met ons samen te werken?