Wil je graag online groeien? Jouw website wordt ontwikkeld met een duidelijke visie en strategie door een hecht team developers, designers en UX specialisten met jarenlange ervaring binnen Drupal.

 

Ontvang onmiddellijk je offerte op maat

 

kantoor

Een website op maat voor jouw organisatie

Wij ontwikkelen je website met een uniek ontwerp dat overeenkomst met de huisstijl van de onderneming en tegemoet komt aan jouw wensen en doelstellingen. Bij elk project neemt 3sign voldoende tijd om de producten, diensten en filosofie van de onderneming te leren kennen om een perfect resultaat te bekomen.

Always on your site

Bij 3sign gaan we voor lange termijnrelaties. We willen je vandaag verbazen, morgen geruststellen en overmorgen bevestigen. We kiezen er steeds voor om ons zo veel mogelijk profielen te betrekken in jouw webtraject. Daarom hebben we een support-service, een garantieservice een doorgedreven opleidingsservice. Zo ben je onafhankelijk als je dat wil en weet je je toch steeds gesteund.

Onze kernvisie

 • authentieke communicatie
 • transparantie in feedback
 • de oprechte ambitie om onze klanten te helpen

Ontwikkeld in het moderne Drupal 8

De website wordt ontwikkeld in het meest krachtige open-source CMS-systeem Drupal. 3sign verkiest om te werken met Drupal omdat het open-source software is en geschikt is voor verschillende soorten websites en webshops. 

De voornaamste voordelen van Drupal 8 zijn:

 • Gebruiksvriendelijk beheer
  • Geen technische kennis vereist voor het invoegen van afbeeldingen, teksten,...
 • Zeer hoge performantie
  • Geen lange laadtijden.
  • Geen problemen met een hoog aantal bezoeker of grote verkeersvolumes.
 • SEO-vriendelijk
  • Verschillende factoren zorgen ervoor dat de website goed zal scoren in zoekmachines.
 • Betrouwbaar
  • Ondersteund door community van 630.000 vrijwilligers.
  • Eén van de meest gebruikte CMS-systemen.
  • Voor zowel kleine tot zeer complexe website.

De juiste aanpak

Kick-off meeting

Tijdens de kick-off meeting zitten we samen om meer informatie te verzamelen over je website. Deze informatie wordt gestructureerd zodat we een gedetailleerde analyse kunnen maken.

Gedetailleerde analyse  

Op basis van de informatie die we tijdens de kick-off meeting verzameld hebben stellen we een gedetailleerde analyse op. Hierbij wordt het project in kleinere fasen onderverdeeld en wordt de informatie-architectuur opgesteld. Een gedetailleerde analyse bevat de volgende elementen:

 1. functionele analyse en wireframes om de beste werking te garanderen
 2. ontwerpen op maat van jouw organisatie
 3. technische analyse als voorbereiding op de ontwikkeling

Ontwikkeling

Na de grondige analyse-fase start de effectieve ontwikkeling van het project. Afhankelijk van de omvang wordt het project onderverdeeld in verschillende fases of milestones en worden deze apart ontwikkeld. Dit heeft als voordeel dat je een beter overzicht krijgt over de vorderingen van de ontwikkeling 

Testing

De volledige website kan getest worden op een staging versie waar wij een kopie van jouw website voorzien. Op deze staging omgeving kan je geen problemen veroorzaken met de ontwikkel- of eventuele live-versie van de site.

Oplevering en go-live

Met jouw goedkeuring wordt de website publiek beschikbaar gemaakt. De website doorloopt een go-live procedure en geniet van een garantieperiode vanaf het einde van de ontwikkeling.

Wens je een vrijblijvende offerte te ontvangen?

 

Neem contact op met ons

 

Zij zijn ook overtuigd