Online verkoop blijft in opmars en als bedrijf spring je dan maar best zo snel mogelijk op de e-commerce kar. 3sign kan je helpen met het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke en op maat gemaakte webshop om jouw doelstellingen te bereiken.

 

Ontvang onmiddellijk jouw offerte op maat

 

kantoor 3sign

We zorgen ervoor dat je webshop een professionele uitstraling krijgt die op elke toestel werkt (responsive) en bieden betalingsoplossingen aan met veilige online providers zoals Mollie, Pay.be en Multisafepay.

Het beheersysteem of CMS van je webshop wordt zo opgezet dat je gemakkelijk inhoud kan toevoegen en aanpassen en daarbij zorgen we voor een perfecte integratie met jouw gebruikte softwarepakketten.

Hoe gaan we te werk? 

Analyse en wireframing

Voor we beginnen aan de ontwikkeling doen we een uitgebreide analyse waar we samen brainstormen over de perfecte webshop. Daar nemen de huidige situatie onder de loep en beslissen we waar de focus naar toe zal gaan en welke customer journey het meest optimaal is voor jouw producten. Op basis van goed gedocumenteerde wireframes tekenen we zo een eerste versie uit van jouw optimale webshop

Design

Een functioneel en aantrekkelijk design is van levensbelang bij een goede webshop. Aan de hand van de wireframes designen we de visuele versie van jouw webshop.

Ontwikkeling

Dankzij uitgebreide wireframes en een mooi design kunnen onze ontwikkelaars aan de slag om jouw ideale webshop te creëren. Tijdens de ontwikkelingsperiode houden we steeds rekening met zoekmachineoptimalisatie (SEO) en zorgen we dat je goed kan gevonden worden door de Googles van deze wereld.

Launch, opvolging en online optimalisaties

Na de ontwikkeling volgt er een test- en invulperiode waar je naar hartelust de webshop kan testen en invullen. Na deze periode vieren we de (nieuwe) start van je webshop en volgen we je project actief op met updates en support.

Verder bieden we jou ook online optimalisaties aan om verder te kunnen groeien. Zo kunnen we jou helpen online te adverteren binnen zoekmachines en sociale media, zoekwoordenanalyses uitvoeren, A/B testen, e-mailmarketing, remarketing om klanten opnieuw te bereiken... en bieden we je tot slot ook overzichtelijke dashboards en rapporten aan waar we jouw websiteresultaten opvolgen en bespreken.

Wij geven extra aandacht aan...

Usability

Usability is een van de belangrijkste, zo niet het belangrijkste element van een webshop. We zorgen ervoor dat je webshop op maat jouw doelstellingen zal bereiken, maar vooral ook de doelstellingen van jouw bezoeker of klant. Bij de alle fases in het traject houden we heel veel rekening met usability en ontwikkelen we met jouw klant in het achterhoofd.

Conversies

Wij willen geen webshop die geen conversies genereert. Conversies zorgen ervoor dat jouw business online goed draait en zijn waarschijnlijk een van je belangrijkste inkomstenbronnen. We zorgen ervoor dat we alle factoren aanwezig zijn en houden die conversies goed bij in Google Analytics en rapporteren jouw de belangrijkste resultaten.

Verkeer naar je website leiden 

We helpen je graag om zoveel mogelijk relevant verkeer op je website te krijgen. Dat doen we door tijdens de ontwikkeling veel aandacht te besteden aan SEO (Search Engine Optimzation). Verder helpen we je business verder met SEA, social media marketing, e-mailmarketing... Samen met jouw unieke producten en content bereiken we op die manier heel wat bezoekers.  

Vertel ons meer over jouw project

 

Contacteer ons voor jouw webshop

 

VIB en Bakkerij Aernoudt zijn alvast overtuigd