Miki & Kristin van Vegetarische Kookstudio

Vegetarische Kookstudio

Wat heb je nodig als je na je restaurantcarrière een totaal nieuwe start wilt nemen met een ongewoon concept, genaamd ‘Vegetarische Kookstudio’, en dat in een straatje waar niemand komt? Juist, een steengoede website.

De samenwerking met 3SIGN viel meteen goed. Ze begrepen bliksemsnel waar we naartoe wilden, gaven onze website een heldere lay-out en zorgden ervoor dat we snel vindbaar werden op het net.

En nu onze klanten rechtstreeks via de website kunnen inschrijven voor onze kookworkshops, bespaart ons dat veel tijdrovende mails. De klanten kunnen zelf zien hoeveel plaatsen er nog vrij zijn voor elke workshop.

Onze website registreert de inschrijvingen en verzendt automatische antwoordmails. Een ogenschijnlijk simpel systeem, dat toch behoorlijk wat denk- en puzzelwerk gevraagd heeft.

Leuk voor ons is ook dat de samenwerking met 3SIGN niet stopt als de website af is. Elke nieuwe ontwikkeling, elke nieuwe vraag of plots opduikend probleem wordt door het team snel en met toewijding opgevolgd.