Wit architecten

Intro

WIT begeeft zich graag op het raakvlak tussen stadsontwerp en architectuur.  Ze voelen zich thuis in gelaagde en verwarde stedelijke gebieden, en laten zich niet makkelijk afschrikken door complexe sites of een schier onmogelijke set randvoorwaarden.

Als u even door hun portfolio gaat valt op dat hun ontwerpen eenvoud uitstralen. Eventuele complexiteit wordt goed verstopt. Hun projecten zijn doelgericht opgebouwd en bloedmooi. Daar houden wij van.

wit ipad

Ontwerp

Het ontwerp van de nieuwe WIT site is grotendeels door henzelf gemaakt. We werkten nauw met hen samen om hun ideeën te toetsen aan de technische mogelijkheden en onze ideeën over gebruiksvriendelijkheid.

Meer dan eens hebben we moeten zeggen 'we weten niet zeker of dit kan, maar we zoeken het uit'. Uiteindelijk werkt alles precies zoals beide partijen het willen.

Zowel 3SIGN als Wit architecten zijn opgetogen met het resultaat. Oordeel vooral zelf.

WIT architecten

WIT architecten

Samenvatting
Wat de klant erover vertelt

Enkele jaren geleden bouwden we onze eerste website met 3SIGN. Als architecten hadden we op voorhand een redelijk duidelijk idee van hoe dit eruit moest zien.

In een kritische en creatieve dialoog met Dries werden de ideeën verfijnd en ontstond er een mooie, gebruiksvriendelijke website, die door onszelf achteraf makkelijk te beheren was.

Met de intrede van smartphones en tablets was de website aan grondige vernieuwing toe, en stonden we voor een nieuwe uitdaging: een grafisch aangename website die op verschillende schermformaten even mooi en goed leesbaar is. De kennis en input van 3SIGN was voor ons onontbeerlijk om inzicht te krijgen in het functioneren van dergelijke 'responsive' site.

Maar opnieuw hebben we het 3SIGN niet gemakkelijk gemaakt. Soms moest het op eerste zicht onmogelijke toch mogelijk gemaakt worden. Het lukte! En volgens ons mag het resultaat gezien worden...