Sfeervolle Rocket Site voor De Gekroonde Hoofden

de gekroonde hoofden

Duidelijke structuur

Als je op de website van De Gekroonde Hoofden komt, dan zie je onmiddellijk wat je nodig hebt. Want wat wil je doen als je naar de website van een restaurant gaat? Juist, reserveren! Dat wordt ook op verschillende plaatsen op de website herhaald.

Daarnaast kan je er ook nog cadeaubonnen kopen, de openingsuren en de locaties van de twee restaurants bekijken, even het het menu checken om je keuze ter plaatse te vergemakkelijken, een korte geschiedenis van het pand lezen en de contactpagina raadplegen.

Een eenvoudige website waar bezoekers makkelijk hun weg vinden: meer heeft een restaurant als De Gekroonde Hoofden niet nodig.

menustructuur

Integratie met Resengo

Om reservaties op te volgen werkt De Gekroonde Hoofden samen met het reservatieplatform Resengo. Reserveren kan rechtstreeks via de website, zonder de pagina te verlaten.

Op zoek naar een origineel cadeau? Via Resengo kan je ook verschillende cadeaubonnen reserveren.

resengo reservatie

Responsive design

De meeste mensen surfen vandaag via hun smartphone of tablet. Daarom was het heel belangrijk dat de nieuwe website van De Gekroonde Hoofden responsive was.

Responsive design zorgt ervoor dat de pagina zich aanpast aan het toestel en op elk scherm makkelijk navigeerbaar is.

Bovendien geeft Google websites met responsive design een goede score waardoor ze meestal hoger scoren in de organische zoekresultaten.

Rocket Sites platform

Deze website werd ontworpen met het Rocket Sites platform. Net zoals alle sites van 3SIGN werkt dit platform ook op Drupal. Het leuke aan Rocket Sites is dat het dankzij een aantal vastgelegde modules gemakkelijk is om websites op maat te maken in weinig tijd en voor een laag budget. Ideaal voor klanten zoals De Gekroonde Hoofden die hierdoor snel hun nieuwe website kunnen gebruiken.

Samenvatting