Rocket Site voor OPAT

opat scherm

Een korte beschrijving

OPAT is een therapievorm om een bepaalde bacterie gedurende een lange periode te bestrijden. Het handige aan deze therapievorm is dat de patiënt niet in het ziekenhuis moet verblijven maar de therapie thuis kan verderzetten. Een consortium van 11 verschillende ziekenhuizen wou OPAT meer promoten in Vlaamse zorglandschap en wij hielpen graag een handje door een interessante en duidelijke website op te zetten.

opat smartphone

Maatwerk

Deze website is op maat gemaakt via onze Rocket Sites module op Drupal . We zorgden ervoor dat verschillende doelgroepen direct terecht kunnen op de pagina die voor hen bestemd is. Patiënten vinden er onmiddellijk alle nodige informatie over OPAT. Zorgverleners vinden er een pagina waar de criteria voor OPAT staat opgesomd en een aantal nuttige documenten. 

Een logo kon natuurlijk ook niet ontbreken op de site van OPAT. Aangezien we bij 3SIGN graag het ontwerp van logo's voor onze rekening nemen, hebben we voor hen een stijlvol exemplaar gemaakt. 

Rocket Sites, de oplossing?

OPAT is een perfect voorbeeld hoe Rocket Sites de oplossing kunnen zijn voor het maken van informatieve websites waar informatie gestructureerd moet kunnen weergegeven worden. Een goedkope en snelle oplossing voor een website, gebouwd met veel plezier en enthousiasme.

Samenvatting