Receptenwebsite voor VLAM

Intro

VLAM heeft de opdracht om de producten van eigen bodem te promoten. Voor hen maakten we een gloednieuwe site over 'makkelijke groenten'.

Dit zijn groenten uit de diepvries, glas en blik. Deze 'makkelijke groenten' worden bijzonder vers verwerkt. In drie uur tijd is de groente geoogst, schoongemaakt, gesneden en verpakt.

Mockup van makkelijkegroenten.be op mobiel

Recepten

Op de site zijn tal van lekkere recepten te vinden. Wij hebben ervoor gezorgd dat alles smaakvol en handig wordt voorgesteld. Hiervoor gebruikten we grote, haarscherpe foto's en ontwierpen we een gebruiksvriendelijke navigatie. Voor elke groente hebben we kleine icoontjes ontworpen om aan te tonen welke groenten verwerkt zijn in het recept. Ze worden weergegeven in de overzichten en bij het recept zelf.

Mockup van makkelijkegroeten.be op tablet

Alles over verwerkte groenten

Het verwerken van groenten is best een fascinerend proces. Dit wordt in de kijker gezet met een video op de voorpagina. De vele voordelen van 'vers verwerkte groenten' worden overzichtelijk voorgesteld.

Deze website werkt ook offline

U weet intussen dat al onze sites responsive en in hoge resolutie zijn.

Uiteraard voorzien we ook bij elke site een aparte opmaak voor als u een pagina wilt printen. De 'vers verwerkte groenten'- site kreeg op dit vlak nog wat extra aandacht. Als u een recept afdrukt, krijgt u een handige fiche op A4-formaat. Het recept ziet er even netjes uit op een tablet als in uw receptenmap.

Print recept op makkelijkegroenten.be