Logo én webshop voor Dalvos

Intro

Een luxemerk schreeuwt om een dijk van een naam, een sterk logo en een feilloze webshop. Dat is precies wat we voor Dalvos creëerden.

DALVOS LOGO

Wie is Dalvos?

Exclusieve producten opsporen is een vak apart. Christof Pipar is hierin de specialist. Zijn leuze? Luxury is an attitude. Hij verzamelt zorgvuldig waardevolle producten en sluit hij overeenkomsten met fabrikanten van bijzondere producten. Zoek je een mooie champagne? Een exclusieve wagen? Of het nieuwste snufje? Christof kan je helpen.

Van pril concept tot ronkende naam

Toen Christof bij ons aanklopte, had hij enkel een concept – geen naam of logo. 3SIGN is natuurlijk geen reclamebureau. Merknamen bedenken doen we niet. Maar vragen onze klanten feedback? Dan geven we die graag.

Presentatie Naamkaartjes DALVOS

Na een lange zoektocht – zowel elke passende naam was al ingepalmd – zijn we gevallen voor Dalvos.  

En dan nu een logo en huisstijl

Logo en huisstijl van DALVOS gepresenteerd op verschillende elementen.

Voor een luxemerk heb je liefst een strak en herkenbaar logo. We zijn al snel aan de slag gegaan met een tekening van een vos. In het Nederlands kleeft hier wel een betekenis aan. Maar da’s prima: je zoekt toch vooral een beklijvend beeld, als je ontwerpt. Het uiteindelijke logo werd een totaalpakket: simpel, karaktervol en je kunt ook variëren.

Tijd voor een straffe webshop

We hebben bij 3SIGN al flink veel webshops achter de kiezen. Maar deze daagde ons uit. Want voor één keer bouwden we geen complexe synchronisatie met een kassasyteem, SAP of verzendsoftware.

Site van DALVOS.com op een iPhone

Vooral het grafisch en het beheer was een moeilijke puzzel. Christof heeft erg veel tools om elk product prima in de kijker te zetten. Dit kan met doorgedreven opmaaktools, video, gerelateerde producten, collecties, variaties ... We stemde het aanbod ook af op het land van de bezoeker.

DALVOS.com op een iPad

Uiteraard zorgden we ook voor de integratie met de payment provider (mollie), de opmaak van nieuwsbrieven en de hulp bij de invulling en fotografie.

Een webshop die meegroeit

We bouwen de webshop zeer flexibel op, zodat hij meegroeit met het productaanbod en nieuwe trends. Christof kan de categorieën in het menu dus gemakkelijk aanpassen, eenvoudig nieuwe producten toevoegen en ze onder een productcategorie plaatsen. Hij kan ook verschillende producten verzamelen in een collectie om ze grafisch beter voor te stellen.

De bannerafbeelding bij de productcategorieën wordt automatisch ingevuld met één van de producten. Christof hoeft enkel aan te geven welke producten hij in de banner wilt en hierbij een afbeelding kiezen. Bij elk bezoek staat er een ander product in de kijker. Dit zorgt voor veel dynamiek op de webshop.

Het resultaat zie op https://dalvos.com.

Samenvatting
 • DALVOS.com
 • Logo en huisstijl
 • Webshop met Drupal Commerce
 • Online betalen met Mollie
 • Landendetectie, uitsluiten van producten
 • Weergaven van categoriën, collecties, gerelateerde producten,...
 • Leeftijdscontrole bij alcoholhoudende producten
 • Nieuwsbrief, opgemaakte e-mails, ...
 • Responsive en Retina ready
 • Uitgebreide opmaakmogelijkheden op basis van 'paragraphs'.
 • ...