GentLevert: efficiënt geregeld, duurzaam geleverd

Intro

GentLevert is een samenwerking tussen de stad Gent en enkele logistieke partners. Hun doel: samen duurzaam leveren in Gent. Snel en efficiënt.

Zoals u weet trekt Gent volop de kaart van haar bewoners. Het stadsbestuur ijvert voor een duurzame en propere stad waar het aangenaam leven is. Dat verklaart ook de keuze voor het nieuwe mobiliteitsplan.

Site Gent•Levert op iPad

Goederen leveren binnen en buiten de stad?

Met een initiatief als GentLevert tonen de stad en haar vervoerspartners dat het nog altijd kan.

Presentatie Gent•Levert met Marc Schepers, schepen Christophe Peeters, Filip Watteeuw en Marc Morioux

Presentatie met Marc Schepers, schepen Christophe Peeters, Filip Watteeuw en Marc Morioux

Samen met Bigtrees sterk werk leveren Wie Bigtrees zegt, zegt duurzame communicatie. Zij waren dan ook de partner die zorgde voor het communicatieplan, de naam en de huisstijl van GentLevert. Het communicatiebureau rekende opnieuw op onze kennis en ervaring om de site vorm te geven en uit te werken.

Eenvoudige en snelle website dankzij Drupal 8

Website voor Gent•Levert op een tablet

Ook deze site hebben we in Drupal 8 uitgewerkt. We hebben er een mooie website van gemaakt die snel laadt én prima weergegeven wordt op vaste en mobiele toestellen. De beheerder vult de website bovendien snel en eenvoudig aan. Updaten gebeurt heel vlot.

Terugkerende stroom

Wilt u graag weten hoe Gentlevert het voor elkaar krijgt om snel én milieuvriendelijk te leveren in de binnenstad? Bezoek dan zeker de site. En wilt u eindelijk eens weten wat terugkerende stroom is? Check dan zeker de FAQ.

Samenvatting