Dierenartsencentrum Vets & Co

Intro

Reeds in 2006 maakte ik het logo van dierenarts van Karolien Van Diest. Het logo was erg opvallend en had veel succes. Op korte tijd heb ik voor niet minder dan 5 andere dierenartsen een logo ontworpen.

mockup vets & co
vets & co
vets & co
mockup vets & co
mockup vets & co

Kort daarop volgde een website voor haar praktijk die de daaropvolgende jaren geregeld een kleine opknapbeurt kreeg. Intussen staat Karolien (samen met Sarah) aan het roer van een heus dierenartsencentrum en kon een nieuwe naam en een nieuwe site niet uitblijven.

Zoals u van ons kan verwachten is de nieuwe site bijzonder eenvoudig van structuur en een plezier voor elke bezoeker. 

Technisch is de site relatief complex en uitgebreider dan op het eerste zicht lijkt. Dat is helemaal de bedoeling. De technische zaken staan de gebruiksvriendelijkheid van de site niet in de weg en zorgen voor een goede ervaring voor zowel de bezoeker als de beheerder. Wij zorgden er zoals steeds voor dat het beheer van de site bijzonder eenvoudig is, de site goed opgepikt wordt door zoekmachines en alles ook schitterend weergegeven wordt op mobiele toestellen.

Samenvatting
Wat de klant erover vertelt

Toen we 10 jaar geleden onze praktijk op een nieuwe locatie openden, namen we 3SIGN onder de arm voor een ontwerp van een passend logo. Nadien kwam daar ook de website, visitekaartjes en ander materiaal bij.

Intussen is de praktijk uitgegroeid tot een dierenartsencentrum (DAC). De website werd vernieuwd en door de naamsverandering kreeg ook het logo een kleine update. De opbouw van de site is heel gebruiksvriendelijk en hij werkt ook prima op mobiele toestellen. Het is voor ons heel eenvoudig om de site aan te passen en up-to-date te houden.