Intro

Wij gaan voor kwaliteit. Ons team bestaat uit een gezonde mix van ontwikkelaars, grafische mensen en marketing experts. Samenwerken is de boodschap, zowel intern als met onze opdrachtgever. 

Verwacht van ons eerlijke en duidelijke communicatie. Bekijk gerust ons portfolio en contacteer onze opdrachtgevers.

Bij ons kan u terecht voor:

  • ontwerp van een logo en de identiteit van uw onderneming
  • webdesign en ontwikkeling in Drupal 8
  • complexe webshops in Drupal 8
  • groeitraject via online marketing 

Sinds kort hebben we ook een budgetvriendelijke oplossing voor campagne websites en KMO's! Contacteer ons voor meer info.

 

Wij werken enkel met Open Source software.

Open Source wil zeggen dat de code waarmee de software is opgebouwd vrij beschikbaar is. Hierbij gebruiken we Drupal om websites, webshops en online applicaties te bouwen.

Over Drupal

Drupal bestaat uit een basis (de core) en duizenden modules (contrib), allemaal vrij te gebruiken en opgebouwd door een grote groep vrijwilligers. Bij de uitbouw van een Drupal project gebruiken we vaak tientallen modules waarvan we de werking op elkaar afstemmen. 

Als een bepaalde functie niet voorhanden is, schrijven we die zelf. Afhankelijk van het draagvlak van het stuk functionaliteit, publiceren we dit als een aparte (en gratis) module op drupal.org.

De structuur van Drupal laat het toe om zowel kleine sites als grote complexe platformen op te bouwen. Schaalbaarheid en veiligheid zijn daarbij de grootste troeven. Omdat een grote groep ontwikkelaars de software opbouwt en onderhoudt, worden eventuele veiligheidslekken doorgaans erg snel opgespoord en verholpen.

3sign team op drupal dev days 2019Een deel van het team op Drupal Dev Days 2019 in Roemenië

Zelf zijn we actief in de open-source community. We nemen regelmatig deel aan congressen en evenementen rond Drupal. Verder zijn we één van de drijvende krachten achter DrupalCamp en de Drupal Dev Days in Gent - het kleine broertje van DrupalCon. Tevens werken we regelmatig mee aan bestaande en nieuwe Drupal modules.

Lees zeker onze nieuwste blogpost over Drupal 9!

 

Wat heeft u als klant aan open source software?

Voor de klant zijn er zowel technische als commerciële voordelen.

  • U betaalt geen licentiekosten, dus de basis waarop uw project gebouwd wordt is gratis beschikbaar. De vele onderdelen worden door de community steeds verder uitgewerkt waardoor uw website met een lage kost up-to-date blijft.
  • Zonder Drupal als basis, rijzen de kosten al snel de pan uit. Alle websites en de bijhorende functies om die sites te beheren, zou men dan namelijk op maat moeten ontwikkelen.
  • De belangrijkste technische voordelen zijn schaalbaarheid, veiligheid en uiteraard het feit dat Drupal een zeer krachtig en omvangrijk ontwikkelplatform is voor online oplossingen.
  • Open source wil ook zeggen dat u niet gebonden bent aan één leverancier. Wij kunnen verder werken op een bestaande Drupal website en omgekeerd kunnen andere Drupal leveranciers aan de slag met ons werk. Bij grote projecten werken we niet zelden samen met andere bedrijven waardoor we sneller resultaat kunnen leveren. 

 

Contacteer ons voor meer informatie