PerCo - A passion for evidence based

  1. Eerst de tent en dan de vent: het maakt niet uit met wie je werkt van 3Sign, ieder heeft haar/zijn specialiteiten en samen vormen ze een complementair team dat communiceert met elkaar
  2. Transparantie: zowel tijdens de voorbereiding als bij de uitvoering was het perfect duidelijk voor ons waar het project stond, wat we mochten verwachten en waar we eventueel voor moesten bijbetalen. Dit geeft vertrouwen!
  3. Hartelijk: we hebben de samenwerking als constructief en hartelijk ervaren. Ook als we eens wat zakelijke dingen te bespreken hadden, dan nog ging dat altijd in goed overleg. Het zijn fijne mensen bij 3Sign!
  4. Vakmanschap: 3Sign heeft kwaliteit geleverd met Drupal. Ze weten wat ze doen en kunnen onze noden vertalen naar kwalitatieve en stabiele oplossingen. Ik durf 3Sign aan iedereen aanbevelen.

Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen

Onze vereniging is de laatste jaren exponentieel gegroeid. Psychologie in de gezondheidszorg is een hot topic en de VVKP wordt daarom ook frequent geconsulteerd, door haar leden, maar zeker ook door externen. We hadden dan ook nood aan een makkelijk te hanteren website die vooral visueel aantrekkelijk is voor een brede doelgroep en waar je makkelijk en overzichtelijk informatie kan raadplegen.

3sign is erg geslaagd in dit opzet. Ze hadden de niet evidente opdracht om ons project over te nemen van een vorige leverancier en hebben er een schitterend werk van gemaakt. Dit jonge, dynamische team bleek een goede luisteraar en slaagde er in om onze wensen goed te vertalen. Bovendien maakten ze gebruik van handige communicatietools zodat overleg efficiënt kan verlopen en we steeds een overzicht hadden op de to do's.

Belangrijk voor elk project is transparantie over budget en mogelijkheden. Dit is altijd zeer correct verlopen. De procesbegeleiding was goed, al was de timing, omwille van de complexiteit van de opdracht, een uitdaging. Wij zijn alvast tevreden klanten en bevelen 3sign graag aan. "

Bakkerij Aernoudt

De door 3sign gecreëerde website/shop is geheel in lijn met waar Aernoudt Brood & Banket voor staat. Net als wij hebben de mensen bij 3sign oog voor de toekomst.

Altijd stonden ze voor ons paraat, met realistisch advies, via open en eerlijke communicatie. Ze maakten van onze site een topper in gebruiksgemak voor onze klanten, die ons voortaan zonder omwegen weten te vinden en een mooi en duidelijk overzicht krijgen van ons uitgebreide assortiment.

Een bestelling plaatsen via de webshop is eenvoudig, net zozeer als de afhandeling ervan door ons. Daar zorgt de geïntegreerde koppeling met ons kassasysteem voor.

Daarnaast hebben we dankzij 3sign ook een mooi design voor ons HR-platform, dat nu beter dan ooit past bij de rest van de site.

Het Kunstuur

Ons gloednieuwe museumconcept Het Kunstuur verdient een website die net als onze tentoonstelling tot de verbeelding spreekt.

We kwamen terecht bij 3sign, en zij maakten er een plaatje van. De site blinkt uit in toegankelijkheid en werkt bijzonder intuïtief. Niet alleen voor de gebruiker, maar ook voor ons als beheerders. Het ticketplatform – eveneens uitgedokterd door 3sign – beantwoordt perfect aan wat we wilden. Er is geen kunst aan om een ticket te boeken, en net dat maakt van het Het Kunstuur een geslaagd en aanstekelijk concept.

go4circle

De vernieuwde website maakt ons communicatieleven een pak eenvoudiger. Alle informatie die we willen delen staat nu op één centrale plaats. Een grote win voor ons, want wij kunnen nu sneller en efficiënter informatie delen. En ook een win voor onze leden, want zij vinden nu alle werkgroepverslagen, interessante artikels, opleidingen, enz. op één plek. Het feit dat leden en stakeholders met mooie woorden strooien over onze website doet alleen maar extra deugd.

BAF, Brabants Apothekers Forum

De vernieuwde website en het extranet bieden onze beroepsvereniging heel wat nieuwe mogelijkheden om onze werking te optimaliseren voor onze leden. We kregen al heel wat positieve reacties van apothekers, die snel en eenvoudig vinden wat ze zoeken op onze nieuwe website.

We besparen bovendien heel wat tijd, het beheer is zeer gebruiksvriendelijk en alles werkt vlot en foutloos.

Verwijzersplaform

We zijn een kleine organisatie maar onze website en de functionaliteiten die er aan vast hangen zijn zeer belangrijk voor onze werking. Onze eerste website was na enkele jaren toe aan verbetering en vernieuwing.

We kwamen terecht bij 3SIGN, een jong, no-nonsense en dynamisch team. Het is onze ervaring dat 3SIGN steeds gedreven de schouders zet onder elk project en er voor gaat om een echt goed product af te leveren aan de afgesproken voorwaarden. Het viel ons op hoe ze actief naar de goedkoopste goede oplossing voor de klant op zoek gaan. 

3SIGN is een team met veel know how. We appreciëren ook heel erg de rechttoe-rechtaan houding: het uitwerken van de functionaliteiten van onze website was bij wijlen een complex proces, maar zelfs als het even moeilijk liep konden we elkaar in alle vertrouwen en eerlijkheid vinden. Dat maakt dat ons vertrouwen in het bedrijf enkel maar toegenomen is. 

We zijn tevreden over de website die ze ons geleverd hebben en de lopende samenwerking.

Vets & Co

Toen we 10 jaar geleden onze praktijk op een nieuwe locatie openden, namen we 3SIGN onder de arm voor een ontwerp van een passend logo. Nadien kwam daar ook de website, visitekaartjes en ander materiaal bij.

Intussen is de praktijk uitgegroeid tot een dierenartsencentrum (DAC). De website werd vernieuwd en door de naamsverandering kreeg ook het logo een kleine update. De opbouw van de site is heel gebruiksvriendelijk en hij werkt ook prima op mobiele toestellen. Het is voor ons heel eenvoudig om de site aan te passen en up-to-date te houden.

Levanto

Levanto is een sociale onderneming uit Antwerpen die heel wat veranderingen meemaakte de afgelopen jaren. Het doel van de website en de structuur kwamen niet meer overeen met de organisatie.

In samenwerking met AGConsult werkten we aan de blauwdrukken van een doelgerichte en gebruiksvriendelijke site. Voor de uitvoering deden we beroep op de expertise van 3SIGN. Hoewel we zelfzeker waren van ons werk, durfde 3SIGN feedback te geven en alternatieve voorstellen te doen. Soms omdat ze praktisch veel goedkoper opgelost konden worden, soms omdat ze uit ervaring wisten dat iets gewoon geen goed idee was.

We gaven hen een go voor een deel van hun suggesties. 3SIGN bekijkt samen met hun klant wat goed is en zegt waar het op staat. Dat maakt van hen een meerwaarde en een partner waar we lang mee willen samenwerken.

Easy-m

3SIGN is al meer dan 15 jaar dè web partner van easy-m. Doorheen de jaren hebben ze onze website totaal vernieuwd in Drupal 7 en uitgebreid met een webshop in Drupal Commerce.

Voor onze online campagnes mogen we ook steeds op de ondersteuning en expertise van 3Sign rekenenen.

Via het 3Sign support team krijgen we onmiddellijk antwoord op alle vragen en worden eventuele problemen snel opgelost.

Meeus Unlimited

Met 3SIGN hebben we intussen een relatie van ruim 9 jaar.

Onze aanvankelijke stappen richting een eerste website verliepen moeizamer dan we zelf verhoopt hadden.

Maar het vakmanschap, de gedrevenheid en de "professionele empathie" van 3SIGN voor "ons verhaal" maakte dat we er toch snel uit kwamen.

Met steeds een directe en eenvoudige communicatie èn opvolging, ook bij het minste probleem. 

Enkele jaren later vonden we mekaar terug rond te tafel voor een nieuwe versie, duidelijk aangepast aan de huidige mobiele verwachtingen van onze partners, en met evenveel enthousiasme en visie door 3SIGN uitgewerkt.

Geen ellenlange vergaderingen, duidelijke richtlijnen en creatieve opties maakten ons verhaal weer "to the point".

3SIGN, we weten waarom!

WIT architecten

Enkele jaren geleden bouwden we onze eerste website met 3SIGN. Als architecten hadden we op voorhand een redelijk duidelijk idee van hoe dit eruit moest zien.

In een kritische en creatieve dialoog met Dries werden de ideeën verfijnd en ontstond er een mooie, gebruiksvriendelijke website, die door onszelf achteraf makkelijk te beheren was.

Met de intrede van smartphones en tablets was de website aan grondige vernieuwing toe, en stonden we voor een nieuwe uitdaging: een grafisch aangename website die op verschillende schermformaten even mooi en goed leesbaar is. De kennis en input van 3SIGN was voor ons onontbeerlijk om inzicht te krijgen in het functioneren van dergelijke 'responsive' site.

Maar opnieuw hebben we het 3SIGN niet gemakkelijk gemaakt. Soms moest het op eerste zicht onmogelijke toch mogelijk gemaakt worden. Het lukte! En volgens ons mag het resultaat gezien worden...

Vegetarische Kookstudio

Wat heb je nodig als je na je restaurantcarrière een totaal nieuwe start wilt nemen met een ongewoon concept, genaamd ‘Vegetarische Kookstudio’, en dat in een straatje waar niemand komt? Juist, een steengoede website.

De samenwerking met 3SIGN viel meteen goed. Ze begrepen bliksemsnel waar we naartoe wilden, gaven onze website een heldere lay-out en zorgden ervoor dat we snel vindbaar werden op het net.

En nu onze klanten rechtstreeks via de website kunnen inschrijven voor onze kookworkshops, bespaart ons dat veel tijdrovende mails. De klanten kunnen zelf zien hoeveel plaatsen er nog vrij zijn voor elke workshop.

Onze website registreert de inschrijvingen en verzendt automatische antwoordmails. Een ogenschijnlijk simpel systeem, dat toch behoorlijk wat denk- en puzzelwerk gevraagd heeft.

Leuk voor ons is ook dat de samenwerking met 3SIGN niet stopt als de website af is. Elke nieuwe ontwikkeling, elke nieuwe vraag of plots opduikend probleem wordt door het team snel en met toewijding opgevolgd.

SKEPP vzw

Voor het uitwerken van onze nieuwe website en ledenbeheerssysteem hebben we beroep gedaan op de creativiteit van 3SIGN.

Het ontwerp van de website was een schot in de roos, niet in het minst omdat ze met hun ontwerp vragen hadden beantwoord die we zelfs nog niet gesteld hadden. Hun sterke inzichten in de noden van hun klant hebben het ledenbeheer omgevormd van een vervelende karwei naar een prettige en efficiënte job.

Andersbeton

Het was een hele uitdaging om een volledig nieuwe, meertalige website op te starten met onze nieuwe huisstijl en merknaam. 3SIGN is deze uitdaging samen met ons aangegaan en wij zijn heel tevreden over het resultaat.

De website is gebruiksvriendelijk en toegankelijk voor zowel de bezoeker als de beheerder door de visuals, de knoppen, de nieuwsberichten en de algemene opbouw. Onze klanten zijn positief en de bezoekersaantallen zijn sinds de lancering enkel maar gestegen dus dat is super.

3SIGN volgt alles heel goed en snel op en voorziet de nodige ruimte voor overleg wat onze samenwerking heel aangenaam maakt.

Immo De Beus

Toen we in 2008 ons kantoor oprichtten, kwamen we eerder toevallig bij 3SIGN terecht voor onze eerste website.

Dries nam toen reeds uitgebreid de tijd om naar ons verhaal te luisteren. Ik heb geen ogenblik getwijfeld aan de correcte aanpak en knowhow waarover ze beschikken. 

De inmiddels jarenlange samenwerking getuige hiervan. Ze komen met vernieuwende ideeën waarvan ik nadien de positieve respons bemerk.

De raad en tijd waarmee ze ons steeds bijstaan, kan ik immers enorm waarderen.

Inmiddels is 3SIGN getransformeerd naar een grote onderneming waarbij ze veel specialisten in huis hebben gehaald. Doch is de sympathieke en open sfeer nog steeds dezelfde gebleven. Èn zijn ze nu efficiënter dan ooit tevoren.

Anno 2015 hebben ze onze website getransformeerd. Wij zijn opnieuw zéér tevreden met het resultaat !