Dalvos

Logo én webshop voor Dalvos

Webshops

Een luxemerk schreeuwt om een dijk van een naam, een sterk logo en een feilloze webshop. Dat is precies wat we voor Dalvos creëerden.

webshop
commerciëel
Logo Dalvos: gestileerde afbeelding van een vos met de tekst DALVOS

Wie is Dalvos?

Exclusieve producten opsporen is een vak apart. Christof Pipar is hierin de specialist. Zijn leuze? Luxury is an attitude. Hij verzamelt zorgvuldig waardevolle producten en sluit hij overeenkomsten met fabrikanten van bijzondere producten. Zoek je een mooie champagne? Een exclusieve wagen? Of het nieuwste snufje? Christof kan je helpen.

Van pril concept tot ronkende naam

Toen Christof bij ons aanklopte, had hij enkel een concept – geen naam of logo. 3sign is natuurlijk geen reclamebureau. Merknamen bedenken doen we niet. Maar vragen onze klanten feedback? Dan geven we die graag.

Naamkaartjes van Dalvos op een houten paneel
Verschillende huisstijlelementen (naamkaart, notabloc, website, envelop) van Dalvos op een bureau

Voor een luxemerk heb je liefst een strak en herkenbaar logo. We zijn al snel aan de slag gegaan met een tekening van een vos. In het Nederlands kleeft hier wel een betekenis aan. Maar da’s prima: je zoekt toch vooral een beklijvend beeld, als je ontwerpt. Het uiteindelijke logo werd een totaalpakket: simpel, karaktervol en je kunt ook variëren.

Tijd voor een straffe webshop

We hebben bij 3SIGN al flink veel webshops achter de kiezen. Maar deze daagde ons uit. Want voor één keer bouwden we geen complexe synchronisatie met een kassasyteem, SAP of verzendsoftware.

Weergave van de Dalvos webshop op een iPhone
Diverse pagina's van de webshop van Dalvos op een tablet

Bij dit project was vooral de opmaak en eenvoudig beheer een uitdaging. We voorzagen erg veel tools om elk product prima in de kijker te zetten. Dit kan met doorgedreven opmaaktools, video, gerelateerde producten, collecties, variaties ... We stemde het aanbod ook af op het land van de bezoeker.

Uiteraard zorgden we ook voor de integratie met de payment provider (mollie), de opmaak van nieuwsbrieven en de hulp bij de invulling en fotografie.

Een webshop die meegroeit

We bouwen de webshop zeer flexibel op, zodat hij meegroeit met het productaanbod en nieuwe trends. Christof kan de categorieën in het menu dus gemakkelijk aanpassen, eenvoudig nieuwe producten toevoegen en ze onder een productcategorie plaatsen. Hij kan ook verschillende producten verzamelen in een collectie om ze grafisch beter voor te stellen.

De bannerafbeelding bij de productcategorieën wordt automatisch ingevuld met één van de producten. Christof hoeft enkel aan te geven welke producten hij in de banner wilt en hierbij een afbeelding kiezen. Bij elk bezoek staat er een ander product in de kijker. Dit zorgt voor veel dynamiek op de webshop.

Het resultaat zie op https://dalvos.com.

Interesse om met ons samen te werken?