Website voor Immo De Beus

Screen immo debeus

De nieuwe website van Immo De Beus heeft alles wat u van ons gewoon bent: een bloedmooi ontwerp op maat, duidelijke en gebruiksvriendelijke opbouw, responsive uitwerking en haarscherp beeld op hoge resolutie toestellen.

Onder al dit moois schuilt een onzichtbaar maar belangrijk onderdeel van dit project. Het volledige portfolio wordt namelijk automatisch opgebouwd vanuit de fortissimmo database.

Synchronisatie met Fortissimmo

Fortissimmo is een cloud-platform voor makelaars. Hierin kunnen makelaars onder meer hun portefeuille beheren, de panden met een simpele muisklik op populaire websites zoals immoweb en logic-immo plaatsen en ook opvolgen wie interesse heeft in welk pand.

Site van Immo De Beus op iPad Air

 

De site die we bouwden voor Immo De Beus is op de achtergrond stevig geïntegreerd met fortissimmo. Alle panden die in fortissimmo door Immo De Beus aangeduid worden als 'klaar voor publicatie' worden automatisch op de website geplaatst. Tijdens dit proces wordt alle nodige informatie opgehaald en komt elk pand automatisch in het juiste onderdeel van de site terecht (bv. te huur, te koop, nieuwbouwprojecten,...). Daarnaast worden ook de foto's geschaald en alle info correct geïnterpreteerd zodat deze op een overzichtelijke manier op de site geplaatst kunnen worden.