Volg een leerrijke stage bij 3SIGN!

Onze verhuis naar Gent!

We investeren in stagiairs en nemen de tijd om je alles te leren. Je gaat direct in het grote bad, maar natuurlijk helpen we je zwemmen. Zo werk je tijdens je stage aan echte projecten, voor echte klanten. Je eerste opdracht is er meteen één van A tot Z. Op basis van de wireframes, het ontwerp en de technische analyse, bouw je een volledig project uit.

Bij 3SIGN werken we intensief samen met een klein team en daarvan maak jij vanaf de eerste dag deel uit. We maken je wegwijs in dagelijkse taken én complexe zaken en staan ook steeds open voor jouw suggesties. Hou je van afwisseling? Ook dat kan!

Over 3SIGN

3SIGN is een Gents webbureau. Ons handelsmerk? Websites van topkwaliteit afleveren. Dat doen we door onze klanten te begeleiden doorheen het hele traject en alles open, eerlijk en duidelijk met hen te bespreken. We werken steeds met Drupal en hebben ondertussen onze digitale strepen verdiend.

Project omschrijving

De voorbije jaren is 3SIGN fors gegroeid, net als heel wat van onze klanten. Maar sommige klanten zijn klein gebleven. De websites die we destijds voor hen ontwikkelden, kunnen ondertussen best een update gebruiken. Deze klanten willen hiervoor graag opnieuw met ons samenwerken, maar helaas hebben zij niet altijd voldoende budget.

Win-win

Omdat onze klanten van het eerste uur ons nauw aan het hart liggen, stellen we hen voor om een nieuw project op te starten met één van onze stagiairs. Dit biedt voor iedereen voordelen: de klant krijgt een nieuwe website in Drupal 8, de stagiair kan ervaring opdoen tijdens een risicoloos project en wij voegen een mooi project toe aan ons portfolio.

Van A tot Z of niet?

Meestal maken wij vooraf de functionele analyse en het ontwerp. Maar als jij je geroepen voelt om ook dit luik voor je rekening te nemen, juichen we dat zeker toe. Vervolgens maken we een gedetailleerde technische analyse en kan je onder goede begeleiding van ons aan de slag. Zorg je ook graag voor de gebruikerstesten en verdere optimalisatie? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Configuratie, theming, custom code?

Twijfel je nog of je een hardcore developer of een hippe front-end developer bent? Geen probleem! Bij ons werk je aan een volledig project, zo ontdek je al doende wat jou het best ligt. 3SIGN bouwt behoorlijk omvangrijke websites, webapps en webshops dus als back-end developer wacht je hoe dan ook een leerrijke uitdaging!

Opleiding & klantencontact

Jij bent het rechtstreeks aanspreekpunt voor de klant en contacteert hen om bepaalde zaken concreet te bespreken. Geef je ook graag de opleiding aan de klant om zelf met de nieuwe website aan de slag te gaan? Dat vinden we helemaal top dus daarbij helpen we je graag.

Altijd welkom

Kom eens langs voor een gesprek op ons kantoor in Gent. We geven je graag wat meer uitleg over ons werk en wat we voor elkaar kunnen betekenen. Tot gauw?