Nieuwe Rocket Site voor De Gekroonde Hoofden

restaurant de gekroonde hoofden

Wij maakten een mooie Rocket Site voor het ribbetjesrestaurant De Gekroonde Hoofden. Neem ook eens een kijkje!

Wat houden Rocket Sites precies in?

Hiermee maken we sites volgens een installatieprofiel dat we zelf ontwikkeld hebben. Deze sites zijn geschikt voor campagnes, KMO’s, vzw’s, … Er is behoorlijk wat variatie mogelijk naar design en invulling maar de structuur volgt een bepaald stramien. Door maatwerk kan er echter van het stramien worden afgeweken.

Deze websites kunnen bijzonder snel ingevuld worden en zijn zeer budgetvriendelijk. 

Ook zorgen we ervoor dat de websites perfect responsive zijn en op elk toestel passen. Zo kan iedereen gemakkelijk op de website navigeren. 

Waarom was dit zo'n goed idee voor De Gekroonde Hoofden?

  • De Gekroonde Hoofden had nood aan een nieuwe website die gemaakt werd met de mogelijkheden die er vandaag zijn. Iedereen surft bijvoorbeeld tegenwoordig mobiel en een website moet zich kunnen aanpassen aan het scherm van de bezoeker en snel inladen. Anders haakt die zeer snel af. Wij zorgden ervoor dat beide zaken perfect mogelijk werden.
  • De website had ook geen lang voortraject nodig maar de klant had wel steeds voldoende inspraak over wat er allemaal op de site werd weergegeven. Het handige aan Rocket Sites is dat er heel snel verschillende zaken snel kunnen aangepast worden naar de wensen van de klant. Ook dit zorgt ervoor dat deze formule ideaal was voor De Gekroonde Hoofden.
  • Dankzij een opleiding kan de klant gemakkelijk gebruik maken van de verschillende mogelijkheden die voorzien zijn binnen de site. 
  • We blijven hen ook ondersteunen als er bepaalde zaken moeten worden toegevoegd of veranderd zodat hun website helemaal up to date blijft.

Ben je misschien ook geïnteresseerd in een Rocket Site?

Neem zeker eens een kijkje op https://rocketsites.be/ en laat ons iets weten via ons formulier. We helpen je zeer graag verder!