Lentekwartet: het resultaat van 3 stages

Overzicht

Zoals elk jaar werd de lente bij 3SIGN opgefleurd door jong talent. De meesten van hen maken een tijdelijke passage, maar meer dan eens blijft er wel eens eentje hangen. Stagiairs, zo worden ze ook wel genoemd.

Zonder voorkennis van Drupal, een drang naar perfectionisme en veel werklust geraak je er bij ons niet in. Daar staat tegenover dat elke stagiair echte projecten van begin tot einde mag afwerken.

Hierbij een eerste selectie van de oogst van dit jaar.

Hoetchatcha

De site van Hoetchatcha was gemaakt in 2002 en was wellicht de oudste 3SIGN-site die nog terug te vinden was op het internet. Ook het logo en de huisstijl is van onze hand.

hoetchatcha

Hoetchatcha is een one-man-show van Kristof Gouwy. De site bevat een overzicht van de lopende en voorbije shows. De kalender op de site wordt automatisch gesynchroniseerd met zijn persoonlijke agenda.

Bezoek de site hoetchatcha.be.

Copyfix

Bij copyfix kan je terecht voor kopieerapparaten en multifunctionals die net uit een leasing-contract komen. Het spreekt voor zich dat dit stukken goedkoper is dan een nieuw toestel. Copyfix geeft dezelfde garanties als de grote leasing-bedrijven maar dan aan een fractie van de prijs.

copyfix

Neem vlug een kijkje op copyfix.be

Johan Truyen

Johan is wat ons betreft één van de beste aquarellisten van België. Hij heeft zich gespecialiseerd in het schetsen van vliegtuigen en koeien. Nu is hij de trotse bezitter van een site die hij erg eenvoudig zelf kan beheren en waar zijn werk goed tot zijn recht komt. 

Johan Truyen

Bekijk de prachtige schilderijen op johantruyen.be.

Aprop'eau

De nieuwe site voor Sauna en Wellness Aprop'eau blinkt uit in eenvoud, zowel voor de bezoeker als de beheerder. Ook het logo en de huisstijl zijn door 3SIGN gemaakt (in 2007).

Apropeau

Dompel u onder in apropeau.be

Een stage bij 3SIGN

Het kan en is niet enkel voor web-ontwikkelaars. Interesse in een stageplaats? Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt en de interesse is groot.