GreenBridge verbetert klantenopvolging via Teamleader-synchronisatie

Frontpagina GreenBridge

GreenBridge zet samen met de universiteit Gent, volop in op ‘Blue Growth'. Blue Growth staat voor de duurzame ontwikkeling van de mariene en maritieme sector en omvat blue energy, aquacultuur, mariene biotechnologie, deap sea mining en kustverdediging. Daarmee wil ze haar oorspronkelijke kennispool rond Blue Energy niet alleen verdiepen door haar unieke ligging aan zee maar ook verbreden door samenwerking binnen deze verschillende domeinen van Blue Growth.

Wij hebben de website van GreenBridge in een nieuw kleedje gestoken en een verbinding gemaakt met Teamleader om de klantenopvolging van GreenBridge vlot te laten verlopen.

Teamleader logo

Teamleader is een vlot werkende en gebruiksvriendelijke tool waarmee u heel eenvoudig klantengegevens kunt invoeren en opvragen. De tool kan op maat afgestemd worden met direct te gebruiken functionaliteiten. Agenda, facturatie en tijdsregistratie zijn slechts enkele voorbeelden. Deze CRM-tool is bovendien eenvoudig te beheren op al uw apparaten.

Ook GreenBridge vond met Teamleader de ideale partner voor zijn klantenopvolging. Meer informatie over hoe we te werk zijn gegaan en wat het resultaat is kan je hier lezen.

Interesse in Teamleader?

Wens je ook een Teamleader account? Gebruik dan onze partnerlink bij jouw registratie.