DrupalCamp 2013

drupalcamp

Dit weekend was het weer tijd voor DrupalCamp: een gratis evenement dat georganiseerd wordt voor en door Drupal-enthousiastelingen. Wij waren aanwezig met een hele hoop t-shirts.

Dit weekend was het weer tijd voor DrupalCamp: een gratis evenement dat georganiseerd wordt voor en door Drupal-enthousiastelingen. Wij waren aanwezig met een hele hoop t-shirts.

Dit jaar waren wij niet enkel aanwezig in Leuven om alles te horen over Drupal 8 (de nieuwe Drupalversie die komend voorjaar uitkomt), maar naar jaarlijkse traditie sponsorden we het hele gebeuren ook. Misschien herinnert u zich nog dat we vorig jaar medeorganisator waren van DrupalCamp 2012. Toen ontwierpen we ook het logo, de website en drukwerk van het evenement. We kregen de afgelopen keer al veel complimenten over onze opvallende stand dus de druk was hoog om het dit jaar nóg beter te doen.

like

We willen dat het publiek ons leert kennen als een technisch, maar ook creatief zeer sterk bedrijf. Na ettelijke intensieve brainstormsessies bij "Pitta Diana" kwamen we dit jaar dan ook met het (al zeggen we het zelf) lumineuze idee om gepersonaliseerde t-shirts uit te delen.
Het concept was simpel: de bezoeker liket onze Facebookpagina en krijgt in ruil een gepersonaliseerd t-shirt dat ter plekke gemaakt werd door één van onze vakkundige medewerkers. Hoe dat precies in zijn werk ging, ziet u in onderstaand filmpje.

tshirt

Ondanks het feit dat sommige mensen "misbruik maakten" van onze goedheid kunnen we concluderen dat de actie een groot succes was: de reacties van het publiek waren zeer positief en we verdeelden meer dan 200 3SIGN-shirts (waaronder tientallen kindershirts).

Wij willen bij deze de organisatie nogmaals bedanken voor een leerrijk weekend en de lekkere broodjes. En voor al onze trouwe Facebookfans die er niet bij waren: als u ook zo'n prachtig stukje textiel in uw bezit wil hebben, stuur dan een mailtje met uw naam en maat naar dries@3sign.com. U krijgt uw eigen persoonlijke t-shirt dan thuisgeleverd zolang de voorraad strekt. Meer foto's en informatie over DrupalCamp 2013 kunt u op onze facebookpagina vinden.