Bigtrees: back online!

Website van Bigtrees op een smartphone en tablet.

Onze relatie met de prettige bende van bigtrees gaat al vele jaren terug. Bij het uitwerken van hun vorige website konden we hen door allerlei omstandigheden niet helpen, maar onlangs was een vernieuwing van hun site aan de orde en werd de samenwerking terug opgestart.

Als een klant ons vraagt om de nieuwe site op vrijdag te lanceren, zullen wij dat doorgaans beleefd weigeren. De reden hiervoor is dat we op zaterdag en zondag niet altijd even snel kunnen reageren als er iets mis loopt.

Wannes, de zaakvoerder van bigtrees, vroeg ons vorige vrijdag om de site live te zetten.  Ze waren klaar met de invulling en erg tevreden met het resultaat. Zoals steeds rammelde ik mijn riedeltje af: "Bedankt voor het compliment, maar wij zetten geen sites live op vrijdag want...".  Waarop Wannes antwoordde: "Mooi zo, maar onze site is enkele weken terug gehackt en staat sindsdien offline." Daar had ik dus niks tegen in te brengen en minder dan een uur later stond de site live.

De nieuwe site van bigtrees in een desktopbrowser

De site werd uitgewerkt in Drupal 8. Als u wil weten wat we allemaal gemaakt hebben, kunt u dat allemaal terugvinden in de projectbeschrijving.