3SIGN neemt technische cel van 2Mpact over

Mike, Wouter, Tim en Dieter

Sinds 1 oktober zijn er vier nieuwe medewerkers bij 3SIGN! 3SIGN is meer dan ooit een sterke speler op vlak van ontwikkeling van Drupal websites, ledenbeheer voor verenigingen en koppelingen met CRM-software.

Sinds 1 oktober 2015 is de technische cel van 2MPACT ondergebracht bij het team van 3SIGN.

Wie zijn we?

2Mpact is gespecialiseerd in verenigingsmanagement. Naast het bouwen van informatieve en interactieve websites voor bedrijven bieden zij ook advies en ondersteuning aan ledenorganisaties.

3SIGN is een sterke speler op grafisch en technisch vlak. Ze hebben niet alleen ervaring met CRM-toepassingen maar klanten kunnen er ook aankloppen voor de ontwikkeling van webshops en (online) marketing ondersteuning.

Wat betekent dit voor ons?

2Mpact blijft in bepaalde gevallen de ‘architect’ van het project, maar zal zich vanaf nu vooral focussen op haar kerntaak: het adviseren en ondersteunen van ledenorganisaties. De technische cel, bestaande uit vier medewerkers, werd overgeheveld naar 3SIGN.

Voor 3SIGN creëert deze samenwerking extra mogelijkheden om door te groeien als innovatief internetbedrijf. Het team wordt versterkt door vier collega’s van 2Mpact die elk nieuwe technische kennis meebrengen. Zo zal 3SIGN in de toekomst grotere projecten voor haar rekening kunnen nemen.

Wat betekent dit voor de klant?

Natuurlijk blijven de verenigingsklanten van 2Mpact genieten van een uiterst kwalitatieve ondersteuning. Het bundelen van onze krachten betekent vooral dat een groter en sterker team zich zal kunnen toespitsen op de ontwikkeling en implementatie van gespecialiseerde websites en CRM-toepassingen voor ledenverenigingen.

Barbeque met de 2MPACT en 3SIGN mensen.
Foto: Kennismakingsbarbecue 2MPACT en 3SIGN 17 juli 2015.

Voor meer informatie 

3SIGN, Dries Van Giel, zaakvoerder – Tel. 09 218 94 20 –  dries@3sign.com 
2Mpact, Marc Mestdagh, gedelegeerd bestuurder – Tel. 09 233 48 66 –marc.mestdagh@2mpact.be